- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
Azért, mert a fontban nem szabványos "ohung" és "uhung" (az azonosítókódokra nem emlékszem) alá van betéve a két karakter, esetleg maga font nem bővítettként van elmentve, így egyes programok nem is nézik, hogy valójában benne van-e az adott karakter (a Word is ilyen). Fontszerkesztővel többnyire helyre lehet tenni. Ha estig ráér a dolog, akkor írj rám privátban, e-mailben átküldöd a fontot, én meg jól rálesek fontszerkesztővel, hogy mit lehet vele kezdeni. Persze nem garantálok semmit, mert vannak nagyon kacifántosan elbaltázott fontok, de többségében sikerülni szokott.
Szerintem a helyettesítés nem kikapcsolható, hiszen a leütött karaktert nem hagyhatja ki a program, bár még sose próbáltam.
Szerk: Ha magában a fontban a nodef karakter meg van adva, akkor elvileg azzal helyettesít a program, de ez is programfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest