Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Építész műszaki leírást szeretnék automatizálni, amennyire lehetséges.
Van egy Excel táblázatom, amibe én ki tudok menteni elég sok információt, számítást, telek, építtető, stb. adatokat.Meg lehet azt oldani, hogy ebből az excelből én megadok mezőket, amiket a word kitölt automatikusan?
pl. ahol a telek helyrajzi számának kell szerepelnie, ott megadom, hogy melyik munkalap melyik celláját írja be
Természetesen ez úgy működne, hogy minden tervnek lenne egy saját word- és excel-fájlja és a wordben egy helyen kell beállítani, hogy melyik excelből vegye az információkat.Remélem nem egy lehetetlen dolog... Vagy ha access-szal lehet megoldani, az is jó lehet, valamikor foglalkoztam azzal is.
Nagyon hálásan köszönöm, ha tudtok segíteni!
szerk.: Office 2019-ben dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest