Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Építész műszaki leírást szeretnék automatizálni, amennyire lehetséges.
Van egy Excel táblázatom, amibe én ki tudok menteni elég sok információt, számítást, telek, építtető, stb. adatokat.Meg lehet azt oldani, hogy ebből az excelből én megadok mezőket, amiket a word kitölt automatikusan?
pl. ahol a telek helyrajzi számának kell szerepelnie, ott megadom, hogy melyik munkalap melyik celláját írja be
Természetesen ez úgy működne, hogy minden tervnek lenne egy saját word- és excel-fájlja és a wordben egy helyen kell beállítani, hogy melyik excelből vegye az információkat.Remélem nem egy lehetetlen dolog... Vagy ha access-szal lehet megoldani, az is jó lehet, valamikor foglalkoztam azzal is.
Nagyon hálásan köszönöm, ha tudtok segíteni!

szerk.: Office 2019-ben dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest