Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nazar
csendes tag
Sziasztok!
Münchenben lakok és o2-es netem van. Hozzá egy Alice IAD 3232 típusú wifi-s modem tartozik (bár nem hiszem, hogy ez befolyásolja a problémámat).
Két db. windows xp pro van a gépemen az egyik sp2-es a másik sp3-as (a miértje lényegtelen
)
Az sp3-as win-en a wifi úgy működik ahogy annak kell. A hálózat létrehozása zökkenőmentes volt, a wpa2-es kód beírásán kívül semmit sem kellett tennem.
Az sp2-es win viszont másképp dolgozik. A rendszer felállását követően a tálcáról felugrik a kis ablakocska, hogy a gép vezeték nélküli hálózatokat észlel, ahogy annak történnie kell. Viszont mikor próbálnék csatlakozni akkor a hosszas töltés után nem csatlakozik mert nincs megfelelő tanúsítvány. A hálózat beállításaiban mindent belőttem ugyan olyanra mint ahogy az a másik rendszeren. Eredménytelenül.
Nézelődtem a neten hiszen a Google a barátom, de most sajnos ő sem tudott segíteni vagy én nem figyeltem eléggé. Megnéztem, hogyan lehet "tanúsítványt beállítani" de hiába hiszen nincs tanúsítványom amit betölthettem volna.
Tanácstalanságomban gondoltam felrakom az sp3-at amit nem szeretnék csak, hogy meg tudjam az-e a gond, de nem sikerült. Hiba lépett fel mert nem volt win32 alkalmazás, pedig az volt, de ez nem ide tartozik.
Ha valaki járt már így vagy tudja a megoldást, kérem segítsen!
Van egy ismerősöm az utcában aki ugyan ezzel a problémával küzd
még valami. Először az sp2 volt fent és akkor sem működött. Ezért került fel a másik is.
-
nazar
csendes tag
Bocsánat!
-
nazar
csendes tag
Jó estét!
Münchenben az o2-s mobil net nagyon lassú, sajnos a dsl-t nem köttethetem be és a környéken sok a kódolt wifi
Lehet, hogy nem szabadna ilyet írnom. Valamelyik hálózatra fel szeretnék csatlakozni
pl. egy WPA-s ra.
Esetleg, ha valaki tud rá valami megoldást, megköszönöm ha segít.
Ha nem kellett volna ezt megkérdeznem akkor Elnézést kérek!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest