Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HDD probléma (nem adatmentés)
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy E52-es használt telefont. Gondom van vele. Az a bajom, hogy ha megnyitom a WLAN-varázslót és csatlakoznék itthon a wifihez, beírom a kódot és azt írja ki, hogy "WLAN nem csatlakoztatható. Nem található WLAN hálózat." Pedig a WLAN-varázsló mutatja, hogy ott van a wifi. Máshol is ahol le van kódolva a wifi ugyanezt produkálja.
Ellenben ha ingyenes wifit talál szóval amihez nem kell kód azokra fellép.
Előtte E51-em volt, az fellépett a kódos wifikre is. Voltam már a Nokiánál, onnan is vettem a telefont, ott hagytam 2 órára de szerintem csak hülyítenek, azt mondták frissítették a szoftvert, én a telefonban azt látom, hogy 2011.10.15. volt utóljára frissítve. A szoftver verzió 081.003
Azt mondták még, hogy az itthoni wifivel vannak gondok, hiába mondogattam nekik, hogy az E51-el működött.Aki tudna segíteni, azt megköszönném.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- VoLTE/VoWiFi
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest