Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Igen, íme, tessék, eme szép címmel bevezetett témát megnyitva kérdezném az ebben tapasztaltaktól: hogyan? Van egy SMC típusú wireless routerem beépített ADSL2+ modemmel (smc7904wbra2), ami Annex A rendszerű, ámde a szolgáltatóm B-s, kérdés hogyan lehetne ez frissíteni? Természetesen a firmware átpakolásában rejlik a megoldás, sőt, úgy tudom többen már sikeresen el is végezték a beavatkozást, én viszont a következő hibaüzenetet kapom: File verification failed. Aminek jelentését értem, tudom, mégsem jövök rá, nekem miért nem sikerül. Szóval bárki akinek van ötlete, kérem segítsen! Ha valaki ötlete által sikerül megoldani az jó nálam egy fagyira vagy egy sörre (kor dönti el)!
Mellesleg egy asztali gép és egy laptop közötti kapcsolat létrehozása a cél, de ez most mellékes úgy tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest