- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Hardverkemping június végén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Igen, íme, tessék, eme szép címmel bevezetett témát megnyitva kérdezném az ebben tapasztaltaktól: hogyan? Van egy SMC típusú wireless routerem beépített ADSL2+ modemmel (smc7904wbra2), ami Annex A rendszerű, ámde a szolgáltatóm B-s, kérdés hogyan lehetne ez frissíteni? Természetesen a firmware átpakolásában rejlik a megoldás, sőt, úgy tudom többen már sikeresen el is végezték a beavatkozást, én viszont a következő hibaüzenetet kapom: File verification failed. Aminek jelentését értem, tudom, mégsem jövök rá, nekem miért nem sikerül. Szóval bárki akinek van ötlete, kérem segítsen! Ha valaki ötlete által sikerül megoldani az jó nálam egy fagyira vagy egy sörre (kor dönti el)!
Mellesleg egy asztali gép és egy laptop közötti kapcsolat létrehozása a cél, de ez most mellékes úgy tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Renault, Dacia topik
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged