- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #329 üzenetére
Ennél egyedibb már nem is lehetne
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #310 üzenetére
Hát ez nagyon szörnyű
De a cél szentesíti az eszközt, avagy csak eszközökkel érhető el a cél
Csináltam már én is papírtölcsért a gépbe, miután megszereztem a 12-es Spire-t, igaz CPU-ra. Csak a r*hadt kerregés, ami alacsony fordulton jött a ventiből, jobban zavart, mint a régi venti hangja. Aztán bekerült az új gép elejébe és azóta a csapágy is bekopott.
További jó barkácsolást!
Van még új ötleted? -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #302 üzenetére
Nahát
És a tápot is át lehetszerelni? -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #266 üzenetére
Azt látod nem tudom,de már vágom is
De vajon miért nem árulnak ~50cm-nél rövidebb kábelt?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #264 üzenetére
IDE-kábelnek is a csatlakozóját nézegettem(egyet szét is operáltam), de féltem a kontakthibától, így azt is hagytam. De itt olvastam korábban(ami eszembe sem jutott), hogy felblankolom a kábelek végét és úgy szúrom be a fésűbe. Ezt lehet, hogy meg fogom csinálni, csak kérdés szereti-e a gép, vagya vinyó a rövid(5-10cm-es) kábeleket
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #262 üzenetére
Én sem költöttem a festéken kívül semmire
Lustaság nálam ismeretlen kifejezés
Jó neked
Mikor az új tápomat építettem be, felmerült hogy kéne valamit kezdeni ezekke a hosszú ''madzagokkal'', de mikor közelebbről szemügyre vettem a tápcsatit, elment a kedvem. Azt elvetettem, hogy kivágok a kábelből egy darabot. Ha megcsináltam volna, tuti a csatit műtöm meg -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #260 üzenetére
Kicsit (újra)átlapozgattam a topic-ot és azt kell mondjam, tetszik amit csinálsz
Én is szerettem mindent kicsit átalakítani, hogy még véltelenül se hasonlítson az eredetire. Nagyobb gond a lustaság. Jó lett volna megcsinálni a gombok billentyűre átköltöztetését(az egész kábel vastagabbra cserélésével), IDE-kábel rövidítését, de már nekiállni sem volt kedvem. Te viszont megcsináltad és ahogylátom, mindíg kitalálsz valami újat, hogy ne unatkozz. Hozzád hasonlóan ''Low Cost Modding'' párti vagyok, első a fantázia
Egy valamire figyelj oda, és bocs, ha beleugatok
Nem tudom, jártál-e kinn az utolsó MTH-n. Rengeteg jó ötlettel találkoztam, de sok esetben követték el ugyanazt a hibát. Szinte csak ''összedobálták'' a gépet, egyáltalán nem adva a minőségre. Látszott rajtuk a ''hát így sikerült'' feeling. Volt, aki arra hivatkozott, hogy alacsony volt a költségvetés. Pedig az odafigyelésnek és aprólékosságnak nincs köze a pénzhez. Na jó, esetleg szerszám tekintetében igen.
Szóval törekedj mindíg a lehetőségekhez képest tökéletes munkát végezni ez után is. Túl sok hibát nem láttam, max. a zöld-sárga szigszalagtól rázott ki a hideg
Azzal még a villanyszerelőket is elhajtom.
Húú, a fr*ncba, ideje befejezni.
További jó barkácsolást!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest