Aktív témák
-
ubulci
csendes tag
UP!
Nehogymánseniknetudjaezt :Y -
ubulci
csendes tag
Sziasztok,
Van egy 9800Pro vga-m és most egy időre egy 32'' 100MHz JVC Flat TV-m.
Szóval S-video Out a kártyából bele a tv S-video bemenetébe, és láss csodát már látszott is a szép windows kék hátterem, de a minősége kíván némi hagynivalót maga után.
PowerDVD-vel lejátszott kép minősége tökéletes, pár játékot próbáltam azok minősége is tökéletes s a játékon belüli felbontáskülönbséget is fel lehetett fedezni. (1024*768-ig próbáltam)
Viszont a WindowsXp-m egyszerüen olvashatatlan és élvezhetetlen, olyan mintha csak minden második sor jelenne meg és vibrál az egész. Ezt hívják interlace-nek ha jól tudom, de hogy mit lehet tenni ellene azt nem. (tudom, tudom deinterlace-eljem :DDD , de azt hogy kell ha egyáltalán ez a baj)
Ami még érdekes lehet, hogy ha mind a monitor mind a TV egyszerre van rádugva és lenyomom a VGA beállító panelen az Identify nevű gombot, mindettőre szép nagy egyest rak ki.
Amit próbáltam: (bár semmivel sem jutottam előrébb)
- Kerestem Google-ben
- Kerestem a ProHardver eddigi fórumaiban
- Kipróbáltam az összes létező PAL és társai formátumot
- Kipróbáltam S-videot->RCA bemetre de még rosszabb lett a minőség
Segítség!!!
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Inno3D GTX 1060 Twin X2 3GB GDDR5 videokártya,2xDVI,DP,HDMI,hibátlanul működik
- RTX3080 10gb verhetetlen áron!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest