Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Ne vessetek meg érte, próbáltam visszaolvasgatni, keresgélni, de nem láttam, találtam.Ugyhogy írom, kérdezem:
Ilyen tipusú hub ami tölt is meg osztja is a mikrousbt nincs véletlenül valakinek?
Már csak ez hiányozna a "boldogságom"hoz

Sajna itthon eddig em találtam, a legtöbb helyen úgy néznek rám - mikor mondom, hogy az "Y" kábel nem jó - mint valami szegény fejlődésben visszamaradottra, és biztos hogy nem tudok valamit jól.
Csak egyet rendelni meg nem akarok, ahhoz sok a posta. De ha valaki esetleg még szeretne... vagy rendelne... vagy esetleg valakinek van is itthon egy...

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest