- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
válasz
darthsmoke #15212 üzenetére
Igen, nekem Dell Venue 11 Pro-m van, mehet bele sim, de a gyári billentyűzet hozzá tudomásom szerint nincs magyar kiosztással. Nekem is angol, de legalább van benne akku, amivel legalább dupla akkora az üzemidő
-
Biqci
aktív tag
válasz
vendingo #15091 üzenetére
Hali!
Ha esetleg használtban gondolkodsz, tudom ajánlani a Dell Venue 11Pro-t. Én tavaly vettem, ha jól emlékszem 280Euro volt billentyűzettel. 8/256 gigás, i5 proci, aktív hűtés és van normál usb. Egy igazi üzleti gép, ami remélhetőleg évek múlva is működni fog. Nem bántam meg -
Biqci
aktív tag
Hali!
A töltés és fogyasztás vezérlés lenne. Most ha összerakom a tabot a billentyűzettel, először a billentyűzet akku merül le, utána a gépé. Viszont ha töltőre rakom, akkor csak a tab akksija tölt, de a billentyűzet nem. Ha azt is fel akarom tölteni, szét kell szedni és külön tölteni. Ez így ok, vagy lehet valahogy variálni? -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom van-e itt valaki, akinek Dell Venue 11Pro tabletja van. Lenne egy kérdésem az akkus billentyűzettel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged