Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Lenovo Miix 310 tablet-notebookot, mennyire ajánlanátok megvételre? Nagyon keveset volt használva! Azért is kérdezem, mert van egy Lenovo Miix 2-Windows 8.1 tabletem. Attól idegbajt tudok kapni. Ha két oldal nyitva van, akkor már akad. Pedig már leszedtem róla sok mindent, amiről úgy gondoltam, hogy nem használom. Tárterület: 22,9GB használatban----35,3GB szabad. Van, hogy megmakacsolja magát és nem lehet használni, csak ha hozzácsatlakoztatok egy egeret, már tettünk rá tiszta új Win 10-t. Na de mindegy a kérdés a Miix 310? Legjobb nekem a 8” lenne, olyat keresek, de az nincs Windowsos csak androidos 2GB memóriával az meg nagyon kevés. Nem játékra kellene! Böngészés, levelezések, facebook (ami a legkritikusabb, mert oda kell a legnagyobb teljesítmény). Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest