Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoltan6

addikt

válasz premete #5105 üzenetére

flashplayer oldalak mennek androiddal?
    silvercast lejátszók pld.rtlmost megy androiddal?
    java-s oldalak,pld. netes bankok mennek?
    onnline tv megy androiddal vlc bővítményes?
    ntfs-t kezeli mokolás nélkül?
    2000ft-os ebey-es usb-s tv tunert kezeli?
    az android max játékra jó,netezésre facebookozáson,hirolvasásokon kivül alkalmatlan.

• NGA

addikt

beviteli mezőnél megnyílik a billentyűzet: androidnál mindig, windowsnál random (de inkább nem)
    mázlista vagyok, 10-ből 10x megnyílik nekem.

internet sharing működik kikapcsolt kijelzővel? android igen, windows nem
    ezmi?

beállítások kezelhetőek ujjal? android igen, windows nem
    ami fontos, az ott van a gépházban. Minden másra ott a desktop 150%-on.

touch office letölthető rá? androidos igen, windows-os nem
    már bétás, letölthető

ms office nagyítható? android igen, windows nem.
    már bétás, win 10-el jön

használható egér és billentyűzet nélkül? androidos igen, windowsos nem.
    igen, remekül az összes modern ui app.

kiadja a képet a smart tv-mre? androidos igen, windows-os nem.
    Minden 3735 és 3740-es win-es tablet tudja a miracast-ot.

Én is kérdezek:
    - meg tudom osztani normálisan a képernyőt, hogy egyszerre 2 alkalmazás menjen rajta? windows-os igen, androidos nem

- mindenféle külső alkalmazás nélkül tudom használni hálózatban? windows-os igen, androidos nem

- normálisan megjeleníti a flash-es weboldalakat? windows-os igen, androidos nem

- tudok bármilyen nyomtatóra nyomtatni akár USB-n? windows-os igen, androidos nem

- tudok rajta bármilyen x86 alkalmazást futtatni akár céges környezetben? windows-os igen, androidos nem

- biztos, hogy megkapom a következő nagy oprendszer frissítést? windows-os igen, androidos TALÁN

ez csak pár dolog, ami fontos lehet.

• gecsek

csendes tag

A benchmark nem minden. A notebookom kb. 4 éves, 4 Gb RAM-mal és 120 Gb SSD-vel és 500 Gb caddys vinyóval teljesen jól használható. Windows boot 15 másodperc alatt kompletten.

Játszani nem játszanék azonban a gépemen (Acer emachines E727)

Laptopomat vinném magammal hétvégente Magyarországra, amikor hazamegyek? nem
    Laptopomat vinném-e magammal nyaralásra? nem
    Laptoppal olvasnék-e ebookot utazás közben? nem
    Magamnál tartanám-e a laptopom mindig, hátha valamit meg akarok nézni sürgősen? nem, de az androidos telefon is elég lehet, bár ott már a billenytűzet elveszi a képernyő 3/4-ét
    Tudok-e telefonnal banki ügyet intézni? nem, csak ha felhívom a bankot

Saját tapasztalat:
    - eddig a fapados becsekkoláskor mindig gondom volt mobillal
    - nyaraláskor mindig gond lefoglalni jegyeket mobillal (Tenerife vulkánlátogatás extra szívás volt)
    - Lanzarote-on hirtelen kellett önéletrajzot küldenem egy cégnek. iPad minivel órákat szenvedtem, végül távoli asztallal tudtam megcsinálni azt, amit akartam. A pdf 3 oldalának módosítása így 2-3 órámba került
    - ha hétvégégente hazamegyek, akkor a laptop kihúzása bedugása, plusz a helyfoglalása is felesleges macera.
    - fapados gépen súly és méretkorlátok vannak. Nem mindegy, hogy 0,5 kg-os tablettel mész, vagy töltővel 2-3 kg-os notebookkal.
    - emailre, oszkáros foglalásra vaálszolni telefonnal körülményes és hosszadalmas. Laptop meg nincs mindig nálam.
    - ha hirtelen kel utalnom, akkor az telefonról megint lehetetlen, netkávézóban meg nem írok be jelszavakat, max. saját eszközzel titkosított vpn kapcsolattal.

Az igényektől függ, hogy kinek éri meg a tablet, és melyik oprendszerrel. Én inkább arról írtam korábban, hogy mire elég a 16Gb/1Gb tárhely.

És volt Androidos tabletem. Utáltam, mert sosem tudtam azt megcsinálni vele, amire hirtelen kellett volna. És igen, iPad mini is egy rakás szemét, mert nincs kedvem mindent össze-vissza konvertálni, hogy egy videót fel tudjak tölteni rá. Szerencsére még jó a szemem az egyetem miatt, hogy a 8"-os tableten nagyítás nélkül is könnyen elolvassam a szövegeket, ikonokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés