- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
premete #5105 üzenetére
flashplayer oldalak mennek androiddal?
silvercast lejátszók pld.rtlmost megy androiddal?
java-s oldalak,pld. netes bankok mennek?
onnline tv megy androiddal vlc bővítményes?
ntfs-t kezeli mokolás nélkül?
2000ft-os ebey-es usb-s tv tunert kezeli?
az android max játékra jó,netezésre facebookozáson,hirolvasásokon kivül alkalmatlan. -
NGA
addikt
válasz
premete #5105 üzenetére
beviteli mezőnél megnyílik a billentyűzet: androidnál mindig, windowsnál random (de inkább nem)
mázlista vagyok, 10-ből 10x megnyílik nekem.internet sharing működik kikapcsolt kijelzővel? android igen, windows nem
ezmi?beállítások kezelhetőek ujjal? android igen, windows nem
ami fontos, az ott van a gépházban. Minden másra ott a desktop 150%-on.touch office letölthető rá? androidos igen, windows-os nem
már bétás, letölthetőms office nagyítható? android igen, windows nem.
már bétás, win 10-el jönhasználható egér és billentyűzet nélkül? androidos igen, windowsos nem.
igen, remekül az összes modern ui app.kiadja a képet a smart tv-mre? androidos igen, windows-os nem.
Minden 3735 és 3740-es win-es tablet tudja a miracast-ot.Én is kérdezek:
- meg tudom osztani normálisan a képernyőt, hogy egyszerre 2 alkalmazás menjen rajta? windows-os igen, androidos nem- mindenféle külső alkalmazás nélkül tudom használni hálózatban? windows-os igen, androidos nem
- normálisan megjeleníti a flash-es weboldalakat? windows-os igen, androidos nem
- tudok bármilyen nyomtatóra nyomtatni akár USB-n? windows-os igen, androidos nem
- tudok rajta bármilyen x86 alkalmazást futtatni akár céges környezetben? windows-os igen, androidos nem
- biztos, hogy megkapom a következő nagy oprendszer frissítést? windows-os igen, androidos TALÁN
ez csak pár dolog, ami fontos lehet.
-
gecsek
csendes tag
válasz
premete #5105 üzenetére
A benchmark nem minden. A notebookom kb. 4 éves, 4 Gb RAM-mal és 120 Gb SSD-vel és 500 Gb caddys vinyóval teljesen jól használható. Windows boot 15 másodperc alatt kompletten.
Játszani nem játszanék azonban a gépemen (Acer emachines E727)
Laptopomat vinném magammal hétvégente Magyarországra, amikor hazamegyek? nem
Laptopomat vinném-e magammal nyaralásra? nem
Laptoppal olvasnék-e ebookot utazás közben? nem
Magamnál tartanám-e a laptopom mindig, hátha valamit meg akarok nézni sürgősen? nem, de az androidos telefon is elég lehet, bár ott már a billenytűzet elveszi a képernyő 3/4-ét
Tudok-e telefonnal banki ügyet intézni? nem, csak ha felhívom a bankotSaját tapasztalat:
- eddig a fapados becsekkoláskor mindig gondom volt mobillal
- nyaraláskor mindig gond lefoglalni jegyeket mobillal (Tenerife vulkánlátogatás extra szívás volt)
- Lanzarote-on hirtelen kellett önéletrajzot küldenem egy cégnek. iPad minivel órákat szenvedtem, végül távoli asztallal tudtam megcsinálni azt, amit akartam. A pdf 3 oldalának módosítása így 2-3 órámba került
- ha hétvégégente hazamegyek, akkor a laptop kihúzása bedugása, plusz a helyfoglalása is felesleges macera.
- fapados gépen súly és méretkorlátok vannak. Nem mindegy, hogy 0,5 kg-os tablettel mész, vagy töltővel 2-3 kg-os notebookkal.
- emailre, oszkáros foglalásra vaálszolni telefonnal körülményes és hosszadalmas. Laptop meg nincs mindig nálam.
- ha hirtelen kel utalnom, akkor az telefonról megint lehetetlen, netkávézóban meg nem írok be jelszavakat, max. saját eszközzel titkosított vpn kapcsolattal.Az igényektől függ, hogy kinek éri meg a tablet, és melyik oprendszerrel. Én inkább arról írtam korábban, hogy mire elég a 16Gb/1Gb tárhely.
És volt Androidos tabletem. Utáltam, mert sosem tudtam azt megcsinálni vele, amire hirtelen kellett volna. És igen, iPad mini is egy rakás szemét, mert nincs kedvem mindent össze-vissza konvertálni, hogy egy videót fel tudjak tölteni rá. Szerencsére még jó a szemem az egyetem miatt, hogy a 8"-os tableten nagyítás nélkül is könnyen elolvassam a szövegeket, ikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged