Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
válasz
premete
üzenetére
A benchmark nem minden. A notebookom kb. 4 éves, 4 Gb RAM-mal és 120 Gb SSD-vel és 500 Gb caddys vinyóval teljesen jól használható. Windows boot 15 másodperc alatt kompletten.
Játszani nem játszanék azonban a gépemen (Acer emachines E727)
Laptopomat vinném magammal hétvégente Magyarországra, amikor hazamegyek? nem
Laptopomat vinném-e magammal nyaralásra? nem
Laptoppal olvasnék-e ebookot utazás közben? nem
Magamnál tartanám-e a laptopom mindig, hátha valamit meg akarok nézni sürgősen? nem, de az androidos telefon is elég lehet, bár ott már a billenytűzet elveszi a képernyő 3/4-ét
Tudok-e telefonnal banki ügyet intézni? nem, csak ha felhívom a bankotSaját tapasztalat:
- eddig a fapados becsekkoláskor mindig gondom volt mobillal
- nyaraláskor mindig gond lefoglalni jegyeket mobillal (Tenerife vulkánlátogatás extra szívás volt)
- Lanzarote-on hirtelen kellett önéletrajzot küldenem egy cégnek. iPad minivel órákat szenvedtem, végül távoli asztallal tudtam megcsinálni azt, amit akartam. A pdf 3 oldalának módosítása így 2-3 órámba került
- ha hétvégégente hazamegyek, akkor a laptop kihúzása bedugása, plusz a helyfoglalása is felesleges macera.
- fapados gépen súly és méretkorlátok vannak. Nem mindegy, hogy 0,5 kg-os tablettel mész, vagy töltővel 2-3 kg-os notebookkal.
- emailre, oszkáros foglalásra vaálszolni telefonnal körülményes és hosszadalmas. Laptop meg nincs mindig nálam.
- ha hirtelen kel utalnom, akkor az telefonról megint lehetetlen, netkávézóban meg nem írok be jelszavakat, max. saját eszközzel titkosított vpn kapcsolattal.Az igényektől függ, hogy kinek éri meg a tablet, és melyik oprendszerrel. Én inkább arról írtam korábban, hogy mire elég a 16Gb/1Gb tárhely.
És volt Androidos tabletem. Utáltam, mert sosem tudtam azt megcsinálni vele, amire hirtelen kellett volna. És igen, iPad mini is egy rakás szemét, mert nincs kedvem mindent össze-vissza konvertálni, hogy egy videót fel tudjak tölteni rá. Szerencsére még jó a szemem az egyetem miatt, hogy a 8"-os tableten nagyítás nélkül is könnyen elolvassam a szövegeket, ikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest