Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - Milyen processzort vegyek?
 - RAM topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Romvr
őstag
válasz

azaleericks

üzenetére
						Mivel 70%-ban filmnézésre akarom használni ezért tuti ki lesz tesztelve. Én LAN-ról fogom nézni ami azért gyilkolja az akkut, hisz a wifi és a CPU/GPU is dolgozik (Kodival próbálom majd). Androidos tabletem úgy 5-6 órákat kibírt max fényerőn. SD kártyáról 8-9-et is. Ha ez is képes megközelíteni ezt az időt már boldog vagyok. Gyártó szerint netezéssel 11 órát kellene mennie... Majd meglássuk.
De ahogy néztem tegnap nem biztos hogy ennél szükséges a max fényerő mert 50%-on este egy 100W-os izzó mellett is már kellően világos. 100%-os fénynél már bántotta a szemem egy cikk olvasgatása. De persze teszt jelleggel majd úgy fogom kezdeni hogy max fényerő és max hang (amúgy meglepően jól szólt a hangszórója youtube alatt).
Közben fél szemmel ránéztem már 67%-on tart a töltés és még 2,5 órát becsül 100%-ig. 1 óra 30 perce van töltőn és 50%-nál tettem fel. Ha így fog tölteni az nem lesz rossz, mert 0-ról is maxra tölt 1 este alatt. Bár gondolom teljesen kikapcsolva kicsit gyorsabb.
Apropó. Windows tablet témában nem vagyok spiller. Ha egy tablet Sleep-ben van attól még tud leveleket fogadni és értesíteni valami módon ha jött egy? Esetleg update-et letölteni..stb. Ha nem az se nagy baj de jobb lenne...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
 - Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%

- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
 - Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest