Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz azaleericks #12886 üzenetére

Mivel 70%-ban filmnézésre akarom használni ezért tuti ki lesz tesztelve. Én LAN-ról fogom nézni ami azért gyilkolja az akkut, hisz a wifi és a CPU/GPU is dolgozik (Kodival próbálom majd). Androidos tabletem úgy 5-6 órákat kibírt max fényerőn. SD kártyáról 8-9-et is. Ha ez is képes megközelíteni ezt az időt már boldog vagyok. Gyártó szerint netezéssel 11 órát kellene mennie... Majd meglássuk.

De ahogy néztem tegnap nem biztos hogy ennél szükséges a max fényerő mert 50%-on este egy 100W-os izzó mellett is már kellően világos. 100%-os fénynél már bántotta a szemem egy cikk olvasgatása. De persze teszt jelleggel majd úgy fogom kezdeni hogy max fényerő és max hang (amúgy meglepően jól szólt a hangszórója youtube alatt).

Közben fél szemmel ránéztem már 67%-on tart a töltés és még 2,5 órát becsül 100%-ig. 1 óra 30 perce van töltőn és 50%-nál tettem fel. Ha így fog tölteni az nem lesz rossz, mert 0-ról is maxra tölt 1 este alatt. Bár gondolom teljesen kikapcsolva kicsit gyorsabb.

Apropó. Windows tablet témában nem vagyok spiller. Ha egy tablet Sleep-ben van attól még tud leveleket fogadni és értesíteni valami módon ha jött egy? Esetleg update-et letölteni..stb. Ha nem az se nagy baj de jobb lenne...

Új hozzászólás Aktív témák