Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg tudja a sleep közbeni letoltest,de gyakorlatilag ,nekem meg nem sikerült összehozni,ha nem.engedelyezem az alvó módot ,csak a kijelzot kapcsoltatom le akkor működik,de meg olyankor is hajlamos kiloni az alkalmazásokat a háttérből...igaz tablet modban es nem desktopra allitva használom es lehet hogy ez is befolyásolja...
-
azaleericks
tag
Nekem sajnos kellett a max fényerő, nappalos szolgálat, kocsiban...és hiába írták hogy tükröződésmentes a kijelző, nappal olyan, mint egy tükör...

Én próbáltam alvó módban letölteni, nem igazán sikerült, pedig be volt kapcsolva, hogy az adatkapcsolatot őrizze meg ha alvó módba rakom. Lehet, hogy maga az utorrent állt meg, és nem az adatkapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest