Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8472race
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Nekem CHUWI Vi8 Plus van és nagyon elégedett vagyok vele. Eleve Windows 10-el jött és így nincs gond a frissítéssel, driver-ekkel sem.
Az év végén éppen Londonban tartózkodtam, ezért oda kértem és egy hét alatt meg is érkezett a BangGood-tól.
Mindent tud, amire nekem kell, a HDMI-n keresztül ki tudom tenni a képernyő tartalmát külső monitorra, projektorra. WiFi, Bluetooth, remekül működik, átlagos mértékben melegszik - igaz, nem játszom rajta gépigényes játékokat. 64GB-s SD kártyával "toldottam" meg a tárhelyet és külső HDD-t is csatlakoztathatok, ha esetleg több hely kell. A kamerája lehetne jobb, de arra meg ott van a telefonom, vagy a fényképezőgépem.
Én a CHUWI Vi8 Plus-t javaslom neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs