Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Nem rettentem el teljesen tőle, csak azért ezek a problémák kicsit jobban óvatosságra intenek

Chuwi Hi10-ben lévő z8300 nem 2GB ramnál capel? Mert intel honlap szerint igen :S
Másrészt a 4:3 is jobban tetszik. A hűtést meg ha nagyon nagy gond lesz lehet megpróbálom így megoldani.(#8825) Kasya
Azt megértem hogy erősebb használat mellett melegszik mint a fene, de engem picit az zavar hogy idle mellett 30-40 fok, netezés mellet meg 50-60. Az sok, nagyon. ilyen laza procikímélő feladatok mellett nagyon nem kéne neki, és lehet ez szoftveresen van valahol elrontva, ezért reménykedem benne hátha patchetek rajta valamit. (másrészt meg a fentebb linkelt videó megmutatja hogy nagyon kis odafigyeléssel a hővezetőből ki lehet hozni -20 fokot. Abban reménykedtem hátha észbe kaptak a gyártók.)
Akksi időt túlélem, mostani notim 1 órát bír, ahhoz képest ez is előre lépés lesz

Cube i7 tetszik, de a jelenlegi 300+usd-s ára sok, pláne ilyen borzalmas valuta árak mellett.
(#8826) tjb007
Ragasztás volt már akinél probléma volt, vagy csak tippelitek hogy lesz ha ekkora hőn megy?Mindenesetre köszönöm mindenkinek a tippeket/infókat

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Napelem
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest