Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Nem rettentem el teljesen tőle, csak azért ezek a problémák kicsit jobban óvatosságra intenek

Chuwi Hi10-ben lévő z8300 nem 2GB ramnál capel? Mert intel honlap szerint igen :S
Másrészt a 4:3 is jobban tetszik. A hűtést meg ha nagyon nagy gond lesz lehet megpróbálom így megoldani.(#8825) Kasya
Azt megértem hogy erősebb használat mellett melegszik mint a fene, de engem picit az zavar hogy idle mellett 30-40 fok, netezés mellet meg 50-60. Az sok, nagyon. ilyen laza procikímélő feladatok mellett nagyon nem kéne neki, és lehet ez szoftveresen van valahol elrontva, ezért reménykedem benne hátha patchetek rajta valamit. (másrészt meg a fentebb linkelt videó megmutatja hogy nagyon kis odafigyeléssel a hővezetőből ki lehet hozni -20 fokot. Abban reménykedtem hátha észbe kaptak a gyártók.)
Akksi időt túlélem, mostani notim 1 órát bír, ahhoz képest ez is előre lépés lesz

Cube i7 tetszik, de a jelenlegi 300+usd-s ára sok, pláne ilyen borzalmas valuta árak mellett.
(#8826) tjb007
Ragasztás volt már akinél probléma volt, vagy csak tippelitek hogy lesz ha ekkora hőn megy?Mindenesetre köszönöm mindenkinek a tippeket/infókat

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest