Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
junior11
üzenetére
Szia!
Nekem Lark tabletben van ilyen proci és tablethez elég az ereje. A filmeknél nincs gond, FullHD filmet kb. 8 százalék körüli terheléssel elviszi, mert a GPU megoldja a proci helyett. A Xvid fájlok jobban megizzasztják, de ott sincs akadás. Talán ha valmilyen nagyon egzotikus tömörítésű videót akarsz lejátszani nagy felbontással ott lehetnek gondok, de eddig én nem találkoztam olyannal. Természetesen a YouTube is OK.A hardveres gyorsítás miatt nekem úgy tűnik, hogy a H264-es FullHD film kevésbé fogyasztja az akksit, mint egy standard felbontású Xvid film, de egy töltéssel abból is végig lehet nézni 1 hosszabbat és még kb. 40 százalékod (persze ez akksitól is függ). Sajnos eddig még nem mértem le pontosan.
Internetezésnél nálam az 1 GB RAM jelent egy kis gondot, mert azt elég hamar befallja a Firefox, de 2GB-nál szerintem ez már nem jelent gondot.
Hosszabb terhelésnél a proci visszavesz, így tartós terhelésnél lehet egy kis lassulás. Például, amikor én videót konvertáltam a tableten
.Szerk.: ha esetleg szeretnél valamit kipróbáltatni írd le és ha van olyan programom, akkor kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.