Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
junior11
üzenetére
Szia!
Nekem Lark tabletben van ilyen proci és tablethez elég az ereje. A filmeknél nincs gond, FullHD filmet kb. 8 százalék körüli terheléssel elviszi, mert a GPU megoldja a proci helyett. A Xvid fájlok jobban megizzasztják, de ott sincs akadás. Talán ha valmilyen nagyon egzotikus tömörítésű videót akarsz lejátszani nagy felbontással ott lehetnek gondok, de eddig én nem találkoztam olyannal. Természetesen a YouTube is OK.A hardveres gyorsítás miatt nekem úgy tűnik, hogy a H264-es FullHD film kevésbé fogyasztja az akksit, mint egy standard felbontású Xvid film, de egy töltéssel abból is végig lehet nézni 1 hosszabbat és még kb. 40 százalékod (persze ez akksitól is függ). Sajnos eddig még nem mértem le pontosan.
Internetezésnél nálam az 1 GB RAM jelent egy kis gondot, mert azt elég hamar befallja a Firefox, de 2GB-nál szerintem ez már nem jelent gondot.
Hosszabb terhelésnél a proci visszavesz, így tartós terhelésnél lehet egy kis lassulás. Például, amikor én videót konvertáltam a tableten
.Szerk.: ha esetleg szeretnél valamit kipróbáltatni írd le és ha van olyan programom, akkor kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.