Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
ModeCom FreeTAB 8025 IPS IB 16GB Wifi tablet, fekete (Windows 10)
ezen gondolkodok végül én is, de:
Nincs tapasztalatom windowsos tablet terén.
Webfejlesztő vagyok, linux alatt fejlesztünk bent a cégnél, ezért sokszor jól jön, ha van windows-os gép is bent (1 van, amin win10 van szintén most). Ha design-t rakok össze, akkor jól jön, ha tudom tesztelni is windows alatt (főleg ie-k miatt), és azért meg a saját laptopomat nem akarom mindig bevinni.A kérdés az lenne, hogy egy ekkora felszereltségű tableten mennyire lenne sima a tesztelés? Vagy inkább csak egy-két kevésbé hardverigényes (értem teli csicsával,flashel
) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?Tudom, hogy low-end kategória, de a fentiek miatt nem is akarnék nagyon sokkal többet költeni egy hordozható tabletre, akkor meg már marad a laptop szállítgatás. Viszont szivesen kipróbálnék egy ilyen tabletet is (van android is, lenovo a3500, simán megvagyunk vele elégedve, attól függetlenül, hogy az is alsó kategóriás). Tehát igények annyira nincsenek, inkább a napi átlag használat mellett ne menjen az idegeimre, ha mondjuk 2 percre becache-elődik valami, és meg se moccan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?