- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Érdeklődni szeretnék, akik frissítettek tableten 8.1-ről W10-re, milyen az új rendszer tableten? Többször olvastam, hogy a 8.1 jobban volt használható, de konkrét dolgokat nem nagyon találtam, hogy miért. Nálatok mi a helyzet?
amik nekem visszalépés lett:
-win8.1-ben volt tablet verziós IE, szép nagy fülekkel, gesture-ökkel, teljes képernyőn futva
ezek most teljesen hiányoznak-nincs charm bar, ami helyette van az nem helyettesíti
ennek a hiánya nálam elég sok kellemetlenséget okoz:
-korábban teljes képernyős programot futtatva is könnyedén meg tudtam nézni az időt, elég volt csak jobb oldalról kicsit megpöccinteni
-meg kényelmesen be lehetett állítani a fényerőt is, most csak 25%-onként lehet, ami sötétben nem elég
pontosan beállítani a fényerőt csak a tálcáról elindítva a vezérlőpultban tudom, de mire odáig eljutok, már kifolyt a szemem
-a billentyűzetet is elő lehetett hozni a charm bar-on, most egy teljes képernyős programnál ha magától nem ugrik fel a bill, akkor nem lehet sehogy előhozni, csak ha ablakba átteszemezek kis apróságoknak hangzanak, de rendszeresen előjönnek, és elég idegesítőek lesznek egy idő után
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs