Hirdetés
- E-book olvasók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós kamerák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Home server / házi szerver építése
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
larryking
senior tag
Üdv. Korábban is kérdeztem már, de nem kaptam értékelhető választ, illetve aki ígérte, hogy segít, nem tette.
Van egy ativ pro tabletem. Ugye ez i5-ös. A gond, hogy ha kikapcsolom normálisan, akkor mindent lekapcsol, csak a venti pörög és az állapotjelző led világit és lemerülésig így marad. Ha újraindítom, szabályszerűen lekapcsol és kikapcsolva marad. Sokaknak ez nem lenne gond, de az alvó módból sem lehet felébreszteni, csak kikapcsolni. Azért zavar, mert munka eszköz, és ha aksiról használom, de a sleepet kikapcsolom, akkor cseszhetem a hordozhatóságot, gyorsan lemerül.
Ötlet valakinek?
Minden os-el ezt csinálja, Ubuntutól xp-ig
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs