- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
AxBattler #4608 üzenetére
Igen, a többiek nevében nem nyilatkozom, és wines tabletek terén sincs tapasztalatom. Az alcornál szervizeltettem a chuwit de az ugye androidos, ott elég korrektek voltak, bár nem őrültek meg a sebességtől.
Most Dellem van
A support szempontjából szerintem ott van a atoppon. Minden laptopjának egyedi gyártási száma van, felmész a weboldalukra, beirod, és minden drivert kidob, amire szükséged lehet. Hardweresen pedig rgyszerűen elnyűhetetlen (legalább is nekem) ugyhogy arról nem tudok semmit.Hasonlóan a tabletjeihez. Passs.
Remélem segitettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest