Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Vegitaa
üzenetére
A Windows RT vírusmentes (nem éri meg vírust írni rá), az alap dolgokat szépen, gördülékenyen megcsinálja, csak ha valami pluszt akarsz vele csinálni, akkor szembesülsz vele, hogy nincsenek hozzá appok a Store-ban (vagy csak gyenge minőségűek vannak). Asztali programokat egyáltalán nem tud futtatni. Frissíthetőségéről nem tudok biztosat, de pont a Win10-zel érkező univerzális Store-os appok javíthatnának a használhatóságán, szóval szerintem gáz lenne, ha nem lehetne frissíteni.
Az Atom SoC-k meg CPU-ban egyáltalán nem rosszak, inkább az IGP-jük a gyenge pont. Bár szerintem amire nem elég, az már nem feltétlen ésszerű felhasználási mód egy ilyen TDP-jű lapkának.
Milyen áron jutnál hozzá a Lumia 2520-hoz?
USA Microsoft Store-ban láttam már olyan áron, amennyiért még a rendszer korlátaival együtt is jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs