- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
aktív tag
Pontosan én is így vagyok ezzel, 10 óra munka után nem ülnék le az asztali gép mellé elolvasni a híreket, csevegni, vagy megnézni egy sorozat részt. De ugyanakkor van androidos telefonom, és ismerem a hibáit, sose kellene tablet is androiddal. Mindenkinek más áll a kezére, más az erőforrásigénye egy eszközzel szemben, másak a kritériumok (kövezzetek meg, de nekem pl. a sztereó hangszóró is az, mikor hátrafelé szólva egymástól 8cm-re semmi sztereó hatás nincs, de mégis... lelkiismeret furdalásom lenne, ha nem olyat vennék).
Nekem például az is szempont, hogy a tabletet ne az USB csatin keresztül töltse, mert ha mondjuk pendrive-t dugok rá, ki kell húzni a töltést (tudom, most linkelte fórumtárs a töltésre is képes Y csatlakozót, de akkor meg pókháló az egész), és ilyenek. Nem kell megérteni a másik gondolkodását, és igényeit.
A Windows RT is egy irányvonal, nem sikerült jól, így hagyták is, de a célközönség nagy része tudta mit vesz, és nem akar mókolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest