Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
Sok szűrés után egy tablet maradt csak, ami kb. mindenben megfelelne nekem, ez: Cube U80GT
NADE, azt írják a leírásában az oldalon, hogy csak angol és kínai nyelvet támogat. Utánanéztem, és a 7 colos Cube tablet is minden nyelvet támogat, és más oldalon sem írnak erről a korlátozásról. Megkérdeztem a kínait ezzel kapcsolatban, azt mondta, hogy tényleg így van, más nyelv nem megy fel rá. Nem mintha problémám lenne az angol nyelvvel
.
A kérdésem, ez tényleg lehetséges, mármint, hogy szoftveresen belenyúlkáltak a Windows szolgáltatásokba, és letiltották a nyelv hozzáadását/telepítését? Szerintem ez így lehetetlen, ti mit gondoltok erről?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest