- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Elhoztam magam is a Miix 2 10-est Edigtől múlt héten.
Hát, még ismerkedünk, meg idegeskedek.
Először is, akinek ilyen van tudna segíteni, hogy milyen tokot vett hozzá? Bementem mediaba, de ott horror áron voltak, gagyinak kinéző, és lehet nem is rápasszoló (csak méret szerint 10.1-est néztem) tokok. Nekem csak egy sima, iPad smart cover szerű dolog kellene, hogy kijelzőt védje.Más: van e valami jó megoldás arra, ha korlátozni szeretném, hogy milyen programok használják a netet ha bizonyos wifin vagyok. Lényeg az lenne, hogy amikor a telefonomon megosztott wifit használom, akkor tényleg csak az a progi használhassa amit én indítok, ne menjenek fel háttérben mindenfélék, meg keressen frissítést stb.
Megint más...és ezek hibák, amiket még próbálok jobban megfejteni: power gomb random nem reagál. Nem sleepeli, ha sleepelem menüből akkor nem éleszti fel, ha kikapcsolom nem kapcsolja be. Ha töltőre teszem akkor egy idő után jó (de nincs lemerülve, 80% töltöttségnél játszotta el többször is). Ha jól vettem észre ezzel egybevág az is, hogy elmegy a hang, teljesen.
Illetve csinált olyat, hogy asztalon pihent, és feléledt a kijelző...de még csak nem is a lockscreen jött be, hanem Startmenü rögtön, csak néztem. Utóbbiakra ötlet? Vihetem vissza ?:S
Köszi aki válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI mini 3 drón display unit
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest