Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Mivel a munkám mobillá vált, és már nem használom annyi szarságra a gépem, mint régen, így erősen elgondolkodtam, hogy nem a Notebook-om hurcolászom (ami nem Mac egyébként), hanem beruházok egy tabletre, + mellé egy billentyűzet, és Pencil!
Nem tudom, hogy milyen gép kellene, iPad-en is gondolkodom, de ha ezekre, amikre szükségem van, jobb egy Windows-os, akkor olyan lesz!
Amire használnám, World, Excel és Pdf dokumentumok olvasása, szerkesztése.
Nem tudom, van e arra lehetőség, hogy egy pdf fájlba mondjuk megjegyzéseket írjak, vagy rajzoljak, vagy kiemeljek benne egy szövegrészt, és úgy mentsem el. De gondolom már létezik olyan alkalmazás, amivel ez lehetséges.
Egyébként nyílászárós dolgokhoz kapcsolódó programokat használok, amik az asztali gépen jól futnak, de pl. applikciója nincs, csak iOS és Androidra!
Kérdés, hogy ami asztali Windows-ra van feltelepítve, azt rá tudom-e így telepíteni a Tabletre?
Ami fontos még, hogy rajzolni tudjak benne, pl egy családi háznak ha felmérem az ablakait, akkor azokat le tudjam rajzolni, írni mellé stb stb. Tehát ne csak egy képernyős legyen a rajzlap, hanem mondjuk lefelé is lehessen görgetni.
Nagy méretű pdf alaprajzokat és terveket, zökkenőmentesen lehessen olvasni és kezelni rajta!
kb ennyi.
Fájlokat tölteni lehessen rá külső meghajtóról!Ha torrentezni is lehet vele, 1-2 filmet vagy programot tölteni, az már csak hab lenne a tortán, de nem ez az elsődleges.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest