Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, teleregény új fejezet!
Beszéltem az L1 supportal Magyarországon. Megadták a hivatalos szervizpartner telefonszámát, akiket felhívtam. Az eredmény: futárral küldjem fel a gépet Budapestre (6000Ft). ők újra tudják telepíteni (9000Ft+ áfa), de maguk nem tudják milyen megoldással lehet életre csiholni távolról. Kész disk mentésekkel dolgoznak. Felmerült még a lehetőség, hogy német (eredeti nyelvterületi) supportot keressem meg, hátha ők tudnak valami megoldást. Nem mondanám hogy vidám vagyok, bár a csalódottságtól is messze van amit most érzek.
Ismer vki (baráti szinten) a FixDirekt Kft-nél dolgozó szervizest aki megspórolna nekem egy Budapesti utat? Természetesen a rezsi óradíjat megfizetném egy drivermappa letölthetőségért, de nem mind1 hogy 10k-t fizetek, vagy a teljes tablet árát egy telepítésért.
MOD
Őt ismeri valaki? : g.j
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Microsoft Excel topic
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest