Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Én úgy csináltam, hogy a katalógusban kiválasztottam az oprendszert, kosár összeállítása, végül lejött minden egy kiválasztott könyvtárba. Mivel ezen belül alkönyvtárakba rendeződnek frissítőprogramok, Total Commanderrel keresés, *.exe, majd a találatok eredménye ablakba. Összes kijelölése, elérési utak másolása vágólapra. Vágólapról beillesztés Jegyzettömbbe, elmenteni .bat vagy .cmd kiterjesztéssel, ennek futtatása. Arra most nem emlékszem, milyen kapcsolót szerkesztettem még bele (quiet?).
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest