Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Nah az én problémám közben megoldódott;
Ahogy itt a forumban tanácsoltátok létre hoztam egy másik felhasználót (a Vendég helyett), és azzal működik a net.
Alapból a Windows az új felhasználót a Felhasználók csoportba teszi. Érdekes h amikor a Vengég nevű usert hozzáadtam az említett csoporthoz attól még nem tudott netezni. Valószínűleg azért, mert bár a csoportnál engedélyezve volt, de a Vendégnél valahol/vmi tiltva lehetett és mint tudjuk, a Tiltás erősebb, mint az Engedélyezés.
Tehát a probléma megoldódott, akik segítettek, azoknak köszönöm! -
czappa
aktív tag
Most a ''telepítés'' végigment, de nem működik a net, ráklikkelek a DSL connection-ra és semmi. Engem az zavar h a Vendég nem tudja listázni a hálózati kapcsolatok mappát és a tálcán (az óránál) nem jelenik meg a wireless kapcsolat ikonja, mintha nem lenne ennél a felhasználónál.
(azt hiszem mára ennyi, ha van még ötleted akkor kérlek írd le, majd holnap megnézem, most lépek aludni és köszönöm az eddigi segítséget) -
czappa
aktív tag
Megpróbáltam, de amikor a befejezésre klikkelek, akkor az alábbi üzit kapom:
''A feladat létrehozása sikerült, de a fiókinformációt nem lehet beállítani, ezért esetleg nem fog futni. A konkrét hiba:
0x80070005: a hozzáférés megtagadva''
(ezután átjelentkeztem és nem működött) -
Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest