Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Autós kamerák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tápos kibeszélő offtopik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Uhh, ezt most nem értettem teljesen, de
én azt szeretném, hogy bárki aki a gépem elé ül az tudjon netezni (itt nincs jelszó), de más felhasználóval, mint amit én használok (itt kell jelszó), így pl. megoldható, hogy néhány könyvtárhoz ne férjenek hozzá, ne tudjanak baromságokat telepítgetni stb.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest