Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Nah az én problémám közben megoldódott;
Ahogy itt a forumban tanácsoltátok létre hoztam egy másik felhasználót (a Vendég helyett), és azzal működik a net.
Alapból a Windows az új felhasználót a Felhasználók csoportba teszi. Érdekes h amikor a Vengég nevű usert hozzáadtam az említett csoporthoz attól még nem tudott netezni. Valószínűleg azért, mert bár a csoportnál engedélyezve volt, de a Vendégnél valahol/vmi tiltva lehetett és mint tudjuk, a Tiltás erősebb, mint az Engedélyezés.
Tehát a probléma megoldódott, akik segítettek, azoknak köszönöm!
Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest