Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Ezt az azonnali kérdések órájában is kérdeztem, de még nem kaptam választ, ha vki tud az kérem segítsen:
Sziasztok!
A gépemen (win xp) engedélyeztem a Vendég fiókot, de a gondom, hogy Vendégként nem lehet netezni.
A DSL-''tárcsázás'' úgy van beállítva, hogy midenki tudja használni.
Végső elkeseredésemben a Vendég nevű felhasználót, hozzáadtam a ''Kiemelt felhasználók'' csoporthoz (korábban a ''Hálozatbeállítási felelősök'' csoport tagja is volt) de netezni továbbra sem lehet.
Ja és a hálózati kapcsolatokba nem képes belekukkantani, azt tanácsolta nézzem meg, hogy a ''Hálózati kapcsolatok'' engedélyezve vagyon-e. Nos rendszergazdaként a Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-Szolgáltatásoknál találtam Hálozati kapcsolatok részt de nem tudom mit kell tenni.
Ja gépem egy wireless lankártyán kersztül csatlakozik egy routerhez. Szvsz Vendégként már a lan-kártyával gond lehet, legalábbis azért hsizem ezt, mert az óra melett a tálcán nem jelenik meg neki az ikon.
A lényeg adsl-t szeretnék használni winxp-vel Vendég felhasználóként; mit tegyek?
Előre is köszi
(a röhej, h úgy rémlik volt erről topik, de nem találom)
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest