Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel találgatós topik
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Ezt az azonnali kérdések órájában is kérdeztem, de még nem kaptam választ, ha vki tud az kérem segítsen:
Sziasztok!
A gépemen (win xp) engedélyeztem a Vendég fiókot, de a gondom, hogy Vendégként nem lehet netezni.
A DSL-''tárcsázás'' úgy van beállítva, hogy midenki tudja használni.
Végső elkeseredésemben a Vendég nevű felhasználót, hozzáadtam a ''Kiemelt felhasználók'' csoporthoz (korábban a ''Hálozatbeállítási felelősök'' csoport tagja is volt) de netezni továbbra sem lehet.
Ja és a hálózati kapcsolatokba nem képes belekukkantani, azt tanácsolta nézzem meg, hogy a ''Hálózati kapcsolatok'' engedélyezve vagyon-e. Nos rendszergazdaként a Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-Szolgáltatásoknál találtam Hálozati kapcsolatok részt de nem tudom mit kell tenni.
Ja gépem egy wireless lankártyán kersztül csatlakozik egy routerhez. Szvsz Vendégként már a lan-kártyával gond lehet, legalábbis azért hsizem ezt, mert az óra melett a tálcán nem jelenik meg neki az ikon.
A lényeg adsl-t szeretnék használni winxp-vel Vendég felhasználóként; mit tegyek?
Előre is köszi
(a röhej, h úgy rémlik volt erről topik, de nem találom)
Aktív témák
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest