Hirdetés
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szereba
csendes tag
Én is ebben az irányban keresgéltem, nekem a "nincs művelet" opció van kiválasztva, és igazság szerint nem is nagyon szeretném, ha folyton kikapcsolgatna, vagy elaludna ha lecsukom a fedelét.
(Az XP-nél is a "ne csináljon semmi"-t választottam ki anno, és ki is kapcsolta a háttérvilágítást rendesen mindenféle egyéb akciózás nélkül.)No mind1 úgylátszik Microsofték nem számoltak az ilyen "extra" igényekkel
, ami már jobban idegesít, hogy a Dell fantasztikus programjából sem lehet semmit beállítani
.
-
Köszi a tippet! Valóban nem rossz megoldás. De valami haxx-ra gondoltam. Mint pl XP-nél is volt. (gondolom úgyis tudtátok)
De még azt mondja meg valaki, hogy ha a Vista-m nem 30 napos, de nem is a legális, akkor azon minden funkció működik? Egyáltalán van ennek hátránya, hogy nem vettem meg? Köszi... -
Siriusb
veterán
-
ballington
addikt
sztem itt megpróbálhatod a pack nélkül, mint az xp-nél:
divx - elég egy light verzió bőven, hacsak nem akarsz konvergálni - (esetleg xvid), ac3, meg a feliratokhoz egy kis kodek (pl vobsub)...esetleg érdemes feltenni a G-Spot-t, ami mutatja, milyen codec kell az adott filmhez.
mikor anno próbáltam a vistát, nekem is csak ezek voltak fenn. -
Lortech
addikt
[link]
Itt találsz egy egyszerűbb az összehasonlítást a Windows Vista verziók között. Office 2007 felhasználói felülete teljesen más ( szerintem jobb, de nagyon szokatlan lesz ). Konkrétan Vista kapcsán olyan új feature nem hiszem, hogy lenne, amit használnál is, de ha ''csakúgy'' lehet választani, akkor 2007.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest