Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
ballington #32135 üzenetére
Próbáld meg egy másik verzióval.
Idönként bele kell nyúlni kézzel, mert rosszul ismeri fel a rendszert, mert neki a betük nem feltétlen azt jelentik, mint nekünk.Ezt innen távolról lehetetlen megmondani, hogy mire kell tenned.
Ha tud a biosod olyat, hogy egy gomb megnyomására feljön egy boot menu, hogy honnan induljon a gép, az is teljesen jó megoldás, én így használom. -
puttputt
őstag
válasz
ballington #32115 üzenetére
Azt is láthatná..., elvileg, meg alapvető a BIOS-ban a vinyóhoz tartozó 32-bites láthatóság engedélyezése, de ez már a köv. téma.
A lényeg az lenne, hogy olvasson pendrive-ról bootolás előtt, ahhoz meg FAT32 kell.
A DVD nekem is szrakodott, ameddig azt is be nem állítottam a BIOS-ban, most már olvas rendesen. Milyen lapod van? -
cellpeti
nagyúr
válasz
ballington #32115 üzenetére
Kedves Ballington!
Az előbb írták,hogy próbáljam meg FAT32-be mert azt kezeli a DOS!
Olvass vissza pls!Rájöttem,hogy az a k...va DVD olvasóm szar!
-
negyedes
addikt
válasz
ballington #32025 üzenetére
Elso XP utanna Vista, ha nem ismerne fel akkor az egyik rendszerben a boot.ini fileba teszel meg egy sort a masik OS bootparametereivel es indulni is fog.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
ballington #32025 üzenetére
A vistat másodjára, ha tud a lapod olyat, hogy egy gombra bejön a boot menű, akkor az is megfelelő választás lehet.
És csak akkor fogja magától betenni az xp ét, ha az már telepítve van, és rajta van a gépen.
De van progi is amivel utólag lehet állítgatni.
Én a biosos megoldást választottam. -
Superman
nagyúr
válasz
ballington #32021 üzenetére
Azért csak tegyél fel mindent, különösen a chipset drivert. A DX verziószámát (ha jól értem ezt akarod) úgy tudod leggyorsabban megnézni, hogy a Start menü keresés ablakába begépeled "dxdiag" és entert nyomsz.
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
ballington #32021 üzenetére
Hát én azért a chipset drivert feltenném
-
_ak_
addikt
válasz
ballington #23751 üzenetére
Vmiféle kábel/kontakt hibára gyanakodnék. Egyszer ráfektettem a házat szegény usbs bt-re bár 90 fokban meghajlott a lapkája, még működik, csak néha bedobja ugyan ezt az üzit. Bár lehet h az usb portomnak lett annyi, nem emlékszem.
Mind1, vmi nyilván nem úgy űködik ahogy kéne, szerintem, próbáld meg egyesével kiszűrni, h mitől jöhet be.
-
Thrawn
félisten
válasz
ballington #8055 üzenetére
Ha újra engedélyezed a defender-t akkor is előjön?
-
b3er
aktív tag
válasz
ballington #7771 üzenetére
mind1
vista eladva... vissza xp -
gyiku
nagyúr
válasz
ballington #7735 üzenetére
ki is lehet kapcsolni, ha vkit zavar.
-
gti16v
őstag
válasz
ballington #7516 üzenetére
annyira nem találom még sajnos...esetleg valaki?
-
Richter36
őstag
válasz
ballington #7264 üzenetére
Nekem Nero7 tökéletesen bevált. De jó Vistára a Copy To DVD is.
-
Gorneck
legenda
válasz
ballington #7264 üzenetére
Jaja...
-
Gorneck
legenda
válasz
ballington #7261 üzenetére
Nekem a 7es és 8as is tökéletesen működött. Most a 8.2 vagy mellik van fent, persze ebből is a micro verzsön. Hibátlan eddig....
-
netmesterke
aktív tag
válasz
ballington #6051 üzenetére
Nekem az XP 2.ként lett felrakva és megy. Egyedül annyit kellett csinálnom hogy egy boot-menü készítő progival csináltam boot-menüt, meg az xp cd-ről fel kellett másolnom egy NTLDR nevű fájlt, mert azt valamiért nem találta.
-
vazimódó
senior tag
válasz
ballington #6051 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor ez cumi...
-
sszever
őstag
válasz
ballington #6037 üzenetére
Vezérlőpult - rendszer - speciális rendszerbeállítások - rendszervédelem
ott: rendszer-visszaállítás, mégpedig egy a telepítés előtti időpontra.Telepítés előtt győződj meg, Vista kompatibilis kivitelt akartál e telepíteni.
-
AMD Power
titán
válasz
ballington #5702 üzenetére
Értem. Mert notikat néztem és ott elég nagy ár különbség van a "sima" egy magos Sempron és az X2 Turionok között. Olyat szeretnék venni ami Vista "barát".
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
ballington #5702 üzenetére
Annál azért jobban. Talán mondjuk így: egyenletesebben terheli a két processzormagot a Vista.
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
ballington #5699 üzenetére
Mondjuk a routered haldoklik
-
donpel0
aktív tag
válasz
ballington #5589 üzenetére
Core2duo6600, ballington: köszi szépen!
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
ballington #5516 üzenetére
Baromira nem számít, csak akkor ha a gyorsítótárat bekapcsolod a pendrivehoz.
Bár kétszer írtál xpt, de gondolom Vistára gondoltál.
Van neki ikonja,ami emeletesháznak néz ki, és zöld korong van a ház jobb alsó sarkában. -
Core2duo6600
veterán
válasz
ballington #4544 üzenetére
Amikor telepíted a második oprendszert akkor huzd le azt a winyot, amin az első van
Ha kész a második a ms bootmmanagerét felejtsd el, és tegyél fel egy normálisat
Létezik egy olyan, amivel egérrel lehet gui szinten választani a nevét nem tudom sajna iszonyat régen volt fent(#4595) Dundy
Cfosspeed az új már megy vista alatt is, szvsz nem kell semmi sem, mert alapból jóval gyorsabb rajta a net mind xp én
8 mbit es adsl em van ...(#4597) simondr, (#4601) zoo8800
Ha van minden cuccodhoz 64 bites vista alá driver akkor érdemes, ha olyan progit használsz amit 64 bitre írtad akkor profitál belőle....
(#4608) Loretto
HA te magad teszed fel a vistat és csak 1 userneved vana akkor annak administratori jogosultságai vannak, én úgy vettem észre
(#4619) LordVader80
HA jól rémlik akkor olyasmi mint a raid tehát ha van 2 winyot akkor tudod a géépel 1 particonak látni az adatot rajta, persze ha elszáll az egyik oda minden -
rétisün
veterán
válasz
ballington #4577 üzenetére
momentán csak az xp indul, a vistát helyre kell(ene) kalapálnom
de valami ilyesmit írt, viszont a feljebb linkelt easybcd progival ugy konfigurálod a bootmenüt, ahogy akarod. olyan nevet adsz neki, ugy állitod be a bootsorrendet, a várakozási időt, ahogy neked tetszik.
-
rétisün
veterán
válasz
ballington #4567 üzenetére
én már többször használtam a fixboot, fixmbr parancsokat, de (eddig) soha nem volt vele gondom....ha xp, utána vista sorrendben raktad fel, akkor indulni fog az xp is, legalábbis nekem ezzel se volt gondom eddig. vagy csak mindig szerencsém volt? jópárszor végigcsináltam már ezeket (RC1 óta próbálgatom vistát meg az xp-t egymás mellet)t.
-
kem
addikt
válasz
ballington #4574 üzenetére
felismeri, de azt írja, hogy offline. pontosan nem tudom, mert csak msnen beszéltem haverommal, és amit mondott azt már mind leírtam.
-
rétisün
veterán
válasz
ballington #4552 üzenetére
nem kell ujraraknod, előbb xp-t helyreállitod fixboot, fixmbr parancsokkal, aztán vagy a feljebb linkelt easybcd, vagy a vista dvd-ről a javítás opció helyreteszi a vistát (elvileg bootmenüvel). (ha csak annyi a gond, hogy hiába van fenn mindkét oprendszer, nem akar indulni egyik se....)
-
rétisün
veterán
válasz
ballington #4549 üzenetére
hazavágja, de vagy easybcd-vel, vagy vista dvd-ről bootolva, a javítás opcióval kijavíthatod.
-
rétisün
veterán
válasz
ha már van fenn xp-d, és utána xp alól indítod a vista telepitőjét, akkor vistán is az xp alatt használt betüjelek lesznek.
-
Thrawn
félisten
válasz
Ne variálj a betűjelekkel! Mindig az lesz a C meghajtó amelyik rendszert éppen elindítod, és a többit sem érdemes átnevezni. Én úgy hagytam őket ahogy 'dobta a gép'.
-
Badb0y
addikt
válasz
ballington #4527 üzenetére
Thrawn, ballington köszönöm, de én ilyet sehol nem találtam. Angol vista home premiumom van.
Másik kérdésem?
#4524-re vmi ?
-
Thrawn
félisten
válasz
ballington #4531 üzenetére
Próbáltad már megcsinálni a boot.ini-t?
-
orbano
félisten
válasz
ballington #3825 üzenetére
Látom egy fikarcnyit sem olvastál még utána a Vistának, mi?
-
ballington
addikt
válasz
ballington #2784 üzenetére
up!
-
Thrawn
félisten
válasz
ballington #2722 üzenetére
Sidebar-on jobbklikk -> Tulajdonságok -> Futó alkalmazások listájának megjelenítése
Ha esetleg innen már eltávolítottad, akkor már csak a *.gadget fájlt kell letörölnöd.
-
Vistaboy
veterán
válasz
ballington #2691 üzenetére
Nekem 2GB mellett 3100MB van beállítva. Ezzel semmi gondja nincsen. Nem swappel, viszonylag gyorsan feljön. Szóval nekem így jó.
-
Vistaboy
veterán
válasz
ballington #2689 üzenetére
Nekem a 30GB-os partícióból 17GB szabad. A lapozófájlt rakd át másik partícióra, tiltsd le a hibernálást, és a nagyobb programjaidat/játékaidat ne a C-re telepítsed. Úgy elég lesz a 18GB bőven.
Nem kell minden partíciót leformáznod, elég csak a C-t. A többi maradhat.
-
fero02
nagyúr
válasz
ballington #2686 üzenetére
Nekem programokkal együtt (játékok nélkül) a 40 Gb-ból 13-at foglal el jelenleg.
-
válasz
ballington #2646 üzenetére
köszi
akkor kísérletezek
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
ballington #2617 üzenetére
Most regisztráció vagy termék aktiválás?
regisztráció: felmész a microsoft honlapjára és valahol lehet regisztrálni a windowsod.
aktiváció: lehet telefonos vagy internetes. Internetesnél vagy telepítésnél aktiválod vagy később - ezt nem magyaráznám tovább mert szerintem kézenfekvő. A telefonosról meg majd beszélnek a többiek, ha akarnak, de valami olyasmiről van szó, hogy felhívod a megadott számot, megadod a néninek a sorozatszámodat, ő meg megadja neked az aktivációs kulcsot. -
ballington
addikt
válasz
ballington #2609 üzenetére
UP !
ja és a telepítésnél (ha Ultimate-t lenne nálam) akkor ki tudom iktatni egyes dolgokat hogy ne telepítse...ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Akciókamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest