Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZéZé@PH
aktív tag
Nos ez attól is függ melyik verziójú photoshopot használod. Ha a CS3-at akkor nincs semmi problema, sőtt, mivel a Vista ténylegesen támogatja a kétmagos processzorokat, - ergo nem egyszer az egyik megy, máskor meg a másik, mint az XP-nél, hanem elosztja a feladatokat a két mag között - némi gyorsulás előfordulhat. De ha régebbi verziójú photoshopod van, fel ne tedd a Vistat, mert olyan szintű inkompatibilitás van, hogy leszedni alig tudtam a CS2-t.
-
Thrawn
félisten
Hasonló konfigunk van, de nálam nem szaggattak a játékok pedig jóval gyengébb videókártyám van (legalábbis amivel mostanában játszottam, pl UT3 demo, Crysis demo, FEAR). A héten megjött a plusz 2GB ramom, most már igazán nem panaszkodhatok
Délután ment a BOINC, MPEG2toAVI kódolás, Winamp netrádió, Firefox és még egy csomó minden egyszerre, így sikerült elérnem azt hogy 2 GB-ot megegyen, de lassulás nem volt -
fero02
nagyúr
Hát nem tudom...
Nekem nem jött be. Konfigom az adatoknál. Tisztában vagyok vele, h nem a legújabb technika, de azért ne szaggasson már rajta a játék.
Meg azért valljuk be őszintén, h Xp alatt sokkal hamarabb meg lehet oldani még bármit. Jó lesz az a Vista, de én még megvárom a SP2-őt abból is. -
TIV
tag
na most figyelj, megoldom neked a gondod....
Windows6.0-KB940105-x86 from Microsoft
Windows6.0-KB940105-x64 from MicrosoftVALIDATION NÉLKÜL
-
erdoke
titán
-
Drizzt
nagyúr
940105. Ugye a Vista Ultimate helyett fel tudom tenni a windows beállítások elvesztése nélkül a businesst? Csak azért, mert az ultimatere nem vonatkozik az msdnaa, így azt tudnám legálisan használni, de nem akarok beállításokat veszteni(néhány win progit tudom muszáj, de azok engem úgyse mozgattak).
-
TIV
tag
válasz
LordVader80 #3975 üzenetére
-
Drizzt
nagyúr
Van mostanában ez a virtual disk space patch. Azt microsofton kívül honnan lehet leszedni?
-
N4r4ncs
aktív tag
Sziasztok,
A windowsból hogy tudok partíciót levágni,vagy mivel lehet egyáltalán,esetleg programot tudtok ajánlani? -
RasHaN
aktív tag
Valaki használta már a partícióátméretezés funkciót vista alatt? érdekelne mennyire időigényes
a stabilitásáról csak jókat hallottam, szóval hibától nem tartok.
előre is köszi
-
PNP
őstag
Vista topicban lehet hogy naív a kérdés, de:
egy hónapon belül új gépem lesz (2Ghz C2D, 2GB ram), ami önmagában nyilván elég a Vista futtatásához, de elsődlegesen Photoshopot használok - gyakran igen nagy méretű képekhez -, ami féktelen memóriaigényével felveti a kérdést, hogy nem érdemes-e továbbra is XP-t telepíteni. Esztétikai szempontok egyáltalán nem érdekelnek (ezt leszámítva milyen lényeges, valódi többletet nyújtana a Vista?), csak az hogy a rendszer teljesítményének minél nagyobb részét tudjam felhasználni. Szerintetek? -
Zalaymate
senior tag
Valaki válaszolna nekem??????
THX!!!!
-
palwolf
tag
Sziasztok!
Próbáltam felinstallálni a crysis demoját, és amikor az install elkezdené ténylegesen felpakolni a fájlokat, a Vista dob egy hibaüzenetet hogy
"Command line option syntax error. Type command/? for help."
Kétszer egymás után. Ha leokézom, megy tovább az install és a végén még kiirja hogy nem tudta berakni a Game Explorer-be (vagy mibe) a gammát. És a végén se parancsikon, se start menüben nem látszik a stuff. Magát az exe-t elinditva pedig újabb hibaüzenet jön (vmi configuration-t magyaráz) és persze nem indul el.
Vki tudja mi lehet a gond?
-
Zalaymate
senior tag
HI!
Én most veszek új gépet és fenn áll a nagy kérdés, hogy XP vagy Vista?
A gép adatai:
Alaplap: Gigabyte P35C-DS3R P35 DDR2 DDR3 PCX SATA2
Processzor: Intel Core 2 Duo 2600/1333 s775 4MB E6750 DOBOZOS
VGA: nVidia 8800GT
Ram: RAM DDR2 2*1024MB 800MHz A-DATA Dual Channel KIT
HDD: Western Digital 320 GB. 7200 rpm SATA2-300 16MB
DVD: DVD-ÍRÓ NEC 7173 (18X) LabelFlash IDE OEM Fekete
Táp: ATX Táp 500W Chieftec 12cm ventilátorSzóval szerintetek melyik legyen?
Főleg játszani fogok + egy kis net!
HA Vista lenne akkor pedig melyik változata? (Ultimate a legjobb, vagy mi a különbség?)
THX!
-
mergal
aktív tag
Sziaszok, véletlenül letöröltem a lomtár ikonját honnan tudom visszatenni?
-
Steven
addikt
hogy lehet kivégezni az ultimate verzsönbe a media center editiont???
-
Oracle
senior tag
szeva
Srácok a 32bites vista most kezel 4gb vagy több memóriát vagy sem?
mert itt van egy jó leírás de azt írja a srác hogy valótlan állítások hangoztak el, és nem volt 4gb memóriája hogy tesztelje. Most akkor mi az igazság? -
ifsnow!
csendes tag
Gigabyte GA-P35-S3 alaplapom van és egy SATA1-es WD vinyó.
namármost a vista nem ezen van, hanem minden más...
és bizonyos idő után a vista lekapcsolja, majd ha valamit róla a karok futtatni akkor bekapcsolja...
ezt valahol nem lehet kikapcsolni? mert elég zavaró
thx -
gabesz82
őstag
Ez szerintetek mitől lehet, hogy a gyári óra meg naptár így jelenik meg az oldalsávon?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok van-e megoldás az alábbi prolémára?
XP+Vista van fent amikor elinditom az xp-t,majd a vistát akkor a vista rendszervisszaállitási pontjai eltünnek,az xp törli őket. -
Nightmare
senior tag
A legtöbbeket ez zavarja, de nem érteni, hogy miért. Nem mindegy neki, ha csak zenét hallgat, meg netezik, hogy az 1 gigából 300 vagy 700 mega szabad? A Vista úgyis csinál helyet magának. Egy cikk moonman oldaláról, ide kattintva az egeret.
És még sokmindent tud a Vista, én elolvastam moonman összes cikkeit a Vistáról, és meggyőzött. Aki csak az aero-t látja, az föl se tegye...
-
danilla
őstag
válasz
LordVader80 #3944 üzenetére
Hát az most is be van kapcsolva, de elő szokott ugrani ( pl msnél amikor ír nekem valaki előugrik ) , és ezt nem szeretném.
-
D@ni88
addikt
Nektek is 1 gigát megszi a Pista idlében?
-
danilla
őstag
Hello mindenki.
Szeretném vista alatt teljesen eltűntetni a tálcát, ezt meg lehet csinálni?
Ha igen akkor hogyan?
Légyszi valaki segítsen, Köszi! -
B-L-A-C-K
titán
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
manutdzoli #3934 üzenetére
A Windows Live Gallery oldalon szűrést állítsd át magyarról, angolra.
-
hétalvó
addikt
Van egy kis bosszantó problémám. 32bites Home Premiumot használok Windows MCE távirányítóval. Problémáim vannak a hibernálással egyszer jó egyszer nem, a legújabb Intel driver van fenn. Elméletileg minden wiiw-es és mennie kellene, a régi Intel DQ965MQ alaplapommal lazán ment. Mi lehet a gond? Amikor elszáll pár perc után memória gondok és kékhalál. A ramok nincsenek húzva, Orthos napokig megy hiba nélkül.
Giga P35 DS4/4GB RAM/ E2140@2666.
-
mokus1
addikt
válasz
FragMaster #3933 üzenetére
32bites változatot honnan tudom letölteni?
a bétát.
-
manutdzoli
senior tag
Minialkalmazásokat szeretnék berakni az oldalsávba,rámegyek a további minialkalmazások online-ra,és akármelyik kategóriát választom,mindig azt írja hogy sajnos nincs találat.Régebben már volt Vistám,és akkor tökéletesen működött,de most nem tudok letölteni egy minialkalmazást sem.Mi lehet a probléma?
-
FragMaster
addikt
A Vista SP1 beta tartalmazza már a dx10.1-et?
-
B-L-A-C-K
titán
Loretto, mindent megprobáltam hdd viszont nem raktam uj gépbe de viszont annyira idegesitett hogy visszaraktam az xp-t és rájöttem ez nekem jobb mint a visztam igaz csili vili meg minden de ez stabilabb és gyorsabb....
-
Thrawn
félisten
válasz
zsolti1990 #3927 üzenetére
Hát ha annyira megégtek hogy a lemezük is megolvadt akkor biztos nem.
-
zsolti1990
csendes tag
Igaz,hogy Vistan nem mennek az égetett játékok?
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #3924 üzenetére
Nyomd le a Ctrl-t és görgess az egérrel.
-
manutdzoli
senior tag
Most lett feltelepítve a vista 32bit ultimate,és az ikonok az asztalon nagy nagyok.A felbontást állítottam 1152x864-re és még is így batár ikonok vannak.Már egyszer volt fent a vista és akkor kisebb ikonok voltak?Lehet valahol állítani hogy mekkorák legyen az ikonok?
-
IronMike
tag
Köszi Mindenkinek a válasz!
Nekem amikor beteszem az Xp cd boot. OK.. Majd kiirja, h nem fér hozzá (vagy vmi hasonolt), és újraindul.
Vistáról boot azzal meg odáig jutottam, h kiirja telepités, és gondoltam nem telepitem (hiszen már fenn van), de lehet, h tovább kellett volna menjek
Na kiprobálom azt jelzek.Köszi M
indenkinek
-
netboy
senior tag
Az ideg kiver...
Nem tudom mi baja a vistának....
Ha telepítek valamit vagy frissítem a vistát és újbolindítom akkor szépen kilép majd jól megfagy fekete képernyővel...De hogy mi baja van azt nem tudom :S
-
t1
veterán
Hali!
Hogy lehet vistaval új kapcsolatot csinálni hogy az ADSL tudjon csatlakozni?
( azért kérdem mert isminek kell és nekem per pill xp van fenn).
Légyszíves részletesen mert nő az illető -
Nightmare
senior tag
Érdemes átrakni a lapozófájl-t áttenni másik vinyóra? Ha igen, akkor hogyan kell?
-
demars
addikt
válasz
dannynet #3911 üzenetére
havernak is volt ilyen gondja a gyárilag telepített vistával! ő legyalulta, s feltette ujra a kapott lemezről! Sztem a felhasználói fiók beállítások miatt tér észhez olyan nehezen.. havernak is volt vagy 20 fiók aktiválva gyárilag...! kicsit visszafogja a gépet, mire mindet betöltögeti (ez csak az én véleményem)
-
demars
addikt
válasz
IronMike #3901 üzenetére
Miért kell segíség ahhoz?? XP telepítő cd be, formázás, s ennyi... nálam működött! én is olvastam h sokaknak nem jött össze, féltem is kicsit, de tegnap visszatettem az xp-t mert egy két sulis progi csak azzal fut, s simán felment az xp elsőre... átálítottam h cd rom ról bootoljon, s xp cd be, s ennyi!
Ja és nem hackelt xp t tettem fel, sima xp prof. hun sp2 eset! -
3x3y
aktív tag
válasz
laragirl83 #3914 üzenetére
Szerintem is felesleges...főleg ebben a formában...
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #3913 üzenetére
feltettem, akkor nem kell sp1 hozzá...
-
3x3y
aktív tag
válasz
IronMike #3901 üzenetére
Hát...a havernak hoztam mostanában egy HP laptoppot, azon is Vista volt, és a havernak is XP kellett helyette. Egy buherált Xp cd-ről bebootoltam, és símán legyalulta a Vista-t. Ha ez neked nem segít, akkor tegyél be egy Vista dvd-t, arról bootolj, és a telepítés eleje felé jön egy ablak, ahol le tudja tötölni a telepítő készlet a merevlemez partíciót, formázhatod is, de ez szükségtelen. Inkább később az XP-vel formázd meg.
-
dannynet
tag
Szép jó estét.
Az alábbi problémával szembesültem a rendszer indítása után, bekapcsolt aeroval:
ha olyan alkalmazást akarok futtatni, ami előhozza az UAC ablakot, akkor 4-5 mp-ig fekete a képernyő, mire előjön az ,,egy azonosítatlan program kér hozzáférést..." figyelmeztetés. Függetlenül attól hogy igen-t vagy mégse-t választok, ismét 4-5 mp-nyi szünet telik el fekete képernyővel, mire ismét láthatóvá válik az asztal.Próbáltam már vga drivereket cserélgetni ,de a jelenség megmaradt.
Külön érdekesség, hogy ha alvó üzemmódba küldöm a gépet, majd felébresztem, akkor normálisan működik az UAC ablak.
Van valakinek ötelte, hogy mi okozhatja ezt a problémát?
-
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #3837 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni a #3837 hozzászólással kapcsolatban.
Ha esetleg a magyar helyesírás elleőrzésre nincs ötletetek, attól a GIF-et meg tudná valaki nézni nekem, hogy én állítottam el valamit, vagy tényleg a mozgó gif-et nem játsza le az alap képnézegető.Előre is köszönöm.
Üdv:
WS -
IronMike
tag
Hali Valaki segítsen leszedni a vistát a laptoprol!!!
Fontos lenne Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest