Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Hali, véletlenül kitöröltem a helyi hálózatomat ezt pontosan: [link]. És nem tudom visszacsinálni, ruteren keresztül csatlakozok a nethez, de nem tudum visszacsinálni, gondolom nem nagy ügy, valaki mondja már el hogy kell....
-
B-L-A-C-K
titán
Na ujrarktam a torrentet a legstabilabb utorrent1.8-ast szedtem le, azt hittem minden rendben, de fél óra üzemeltetés után itt tartok megint: [link]
Ha kikapcsolom a torrentet a memória használat leesik 750Mb-ra...
Valakinek még valami ötlet?
-
B-L-A-C-K
titán
Hali!
Vista 64bites rendszerem van jelenleg, 4gb memóm és ha torrentezek egyszerüen nagyon belassul az egész rendszer, néha akár 95%-ra is leterheli a memóriát, de ha kilépek egyből lemegy 20%-ra, nem lehet ez ellen valamit csinálni hogy mikor használom ne ilyen legyen?
-
-
B-L-A-C-K
titán
Hali!
Ez normális hogy a vista 1.84Gb-ot zabál a memóriából, ugy hogy csak a torrent megy? Ja és a vinyó állandóan dolgozik.....
-
B-L-A-C-K
titán
A következő lenne a problémám ha elinditom a torrentet nem jönnek be az internetes oldalak csak ha ujrainditom a géept ujra raktam az egész vistát, fél napig jó volt de mostmár megint ezt csinálja, ha csinálok a helyi kapcsolaton egy egy diagnosztizálást ezt irja ki: [link]
Valakinek valami ötlet?
-
B-L-A-C-K
titán
Miért van az hogy ha bekapcsolom a vistát 30 percig dolgozik átnéz minden fájt, amit letöltöttem + minden programot és nem értem miért csinálja, nem kértem teljes rendszervizsgálatot meg semmit, szerintetek hogyan tudnám olvosolni ezt a problémát? Amugy vista 64 van fent...
-
B-L-A-C-K
titán
Egyre gyakrabban kerreg sokáig a vinyóm 64bites vista alatt...Valami megoldás?
-
B-L-A-C-K
titán
Thx:
Thx:
-
B-L-A-C-K
titán
Felraktam a vista 64bites verzióját, nem sok változást tapasztaltam, de pl a 3Dmark06 nem indul el ezt irja ki: [link]
Valakinek valami ötlet?
-
B-L-A-C-K
titán
A nyelvet hol tudom állitani?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
diablo1984 #20239 üzenetére
Jah észre se vettem...Thx
-
B-L-A-C-K
titán
[link] Erre valaki valamit tudna mondnai?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
diablo1984 #20119 üzenetére
Forditva nem is ég, de nem értem mig nem jön be a win rendesen villog ahogy kell neki, ahogy betölt meg már égve marad, nincs a vistában on/off menűje...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
diablo1984 #20108 üzenetére
Értem, még annyi hogy a vga-mnál megosztja a memóriát amit hogy tudodk kikapcsolni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PiciKenny #20106 üzenetére
Keregni nem kereg csak néhe, de viszont a ledje állandóan világit miután betölt még akkor is ha ugy hagyom 1 hétre, ez viszont nem tudom miért van, arra gonoltam rosszul kötöttem be, de mikor bekapcsolom akkor villog vagyis rendesen dolgozik, de mikor a win betölt már csak folyamatosan ég....
-
B-L-A-C-K
titán
Haligali!
A kérdésem a következő 32Bites illetve 64Bit-es vista között mi az észrevehető külömbség?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Core2duo6600 #19789 üzenetére
Már, megvan de azért THX....
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok lenne egy láma kérdésem.
-Hol is lehet beállitani hogy minden ikonoknak azonos méretük legyen mindig minden mappában?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Loretto, mindent megprobáltam hdd viszont nem raktam uj gépbe de viszont annyira idegesitett hogy visszaraktam az xp-t és rájöttem ez nekem jobb mint a visztam igaz csili vili meg minden de ez stabilabb és gyorsabb....
-
B-L-A-C-K
titán
Még most se jó segitsetek sehogy sem jó...
-
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok a következö lenne a prolémám letöltöttem egy avit 44mb és nem engedi letörölni ujra inditottam a gépet, nem használja más program és le szeretném törölni, ha a fálj tulajtonságaira lépek nem hozza elő csak ennél csinálja ezt a többinél nem, mit tegyek?
-
B-L-A-C-K
titán
Amuyg még annyit hogy láttam egy videót hogy az egész asztalt lehet forgatni mint egy kockát azt hogy lehet?
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudjátok a mappák nézeteit hol lehet beállitani hogy ha 1 beállitom mindenhol ugy legyen....?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok felraktam a vistát minden oké volt addig mig egy régi verziós daemon toolst fellöktem onnantól kezdve ujraindul és a jelszóig lép be ott ha beirom kékhalál csökkentett módba ugyan ez....Most ujra rakom de milyet tegyek fel hogy ne legyen ujra ez s ha esetleg ujra előjönne valami proginál lehet valamit csinálni vagy ujra kell rakni megint?
A másik kérdésem a vistába van virusirtó vagy fel kell telepiteni egyett tudom láma kérdés de nem tudom...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok! Megkisérlem a vista felrakását de nem nagyon értek hozzá van 50 fajta 32bit, 64 bit ilyen olyan az adataimban lévő konfigra melyiket lenne érdemes felraknom?
Válaszokat előre is thx....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest