-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Hasonló konfigunk van, de nálam nem szaggattak a játékok pedig jóval gyengébb videókártyám van (legalábbis amivel mostanában játszottam, pl UT3 demo, Crysis demo, FEAR). A héten megjött a plusz 2GB ramom, most már igazán nem panaszkodhatok
Délután ment a BOINC, MPEG2toAVI kódolás, Winamp netrádió, Firefox és még egy csomó minden egyszerre, így sikerült elérnem azt hogy 2 GB-ot megegyen, de lassulás nem volt -
erdoke
titán
-
jolti05
őstag
Véleményem szerint akkor a program és a Vista nem jó haverok. Legalábis erre utalmak a jelek. Programkompatibilitást olvastál? Nincs hozzá valami readme, hogy min fut? Nem csodálkoznék, ha a Vista nem lenne feltüntetve egy ilyen helyen.
Más: Tuningolni én is akarok, mert eléggé lehúzza a gépet a Vista2,2GHz-et gondoltam minimum 2,5-re, memóriák időzítését is egy picit lehetne csökkenteni, esetleg picivel 400 fölött futtatni. Vga-t meg nem nagyon merem húzni, mert használtan vettem a 79gt-t, már gari sincs rá, parázok, hogy előttem agyonhúzva használta az illető, és nálam adja meg magát. Mondjuk Gigabyte, nem Inno
. Ezt csak azért, mert haveromnak elszállt 1 év után a 6800-as karija, azóta kerüli az Innot. Az ellenpélda meg én vagyok, aki megjárt egy 6600-ast, és egy 76gt-t, mind2ő Inno volt, és nem volt velük bajom. Na mind1.
-
jolti05
őstag
Ez melyik program is?
Engem is érdekel.
A hibára nem nagyon tudok mit mondani. Vannak ilyen és ehhez hasonló, számomra érthetetlen dolgok. Nem tudom hogy müxik, de próbáltad esetleg máshova telepíteni, vagy simán újrarakni. Gondolom igen. 32 v 64 bites Vista? Mert utóbbin nem lepődnék meg
Másnál müxik, vagy csak nálad nem? -
Vincsó
aktív tag
Azt hiszem annó ezzel én is megszívtam
Szóval ne a vizsgára-re menj... hanem a gyakorlásra és ott nem fagy le ,nem tuti hogy ezek a menük vannak de valami hasonló, a gyakorlásnál is ugyanazok a kérdések vannak mint a vizsgában csak azt hiszem más sorrendben vannak a kérdések.......jah és 2 nap gyakorlás után 0 hibapontal mentem át
és mindezt 7 perc alatt
-
-
bpx
őstag
ati catalyst control center miatt csinálja, alt+c bill. kombinációra alapesetben elindul, ha kikapcsolod a hotkeyeket, akkor nem csinál semmit, viszont ugyanúgy nem ír '&' jelet
szvsz a CCC-t szedd le, csak a display drivert tedd fel és az ATT-t (AtiTrayTools)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Ryzen 7 CPU-k
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest