Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Hasonló konfigunk van, de nálam nem szaggattak a játékok pedig jóval gyengébb videókártyám van (legalábbis amivel mostanában játszottam, pl UT3 demo, Crysis demo, FEAR). A héten megjött a plusz 2GB ramom, most már igazán nem panaszkodhatok
Délután ment a BOINC, MPEG2toAVI kódolás, Winamp netrádió, Firefox és még egy csomó minden egyszerre, így sikerült elérnem azt hogy 2 GB-ot megegyen, de lassulás nem volt -
erdoke
titán
-
jolti05
őstag
Véleményem szerint akkor a program és a Vista nem jó haverok. Legalábis erre utalmak a jelek. Programkompatibilitást olvastál? Nincs hozzá valami readme, hogy min fut? Nem csodálkoznék, ha a Vista nem lenne feltüntetve egy ilyen helyen.
Más: Tuningolni én is akarok, mert eléggé lehúzza a gépet a Vista2,2GHz-et gondoltam minimum 2,5-re, memóriák időzítését is egy picit lehetne csökkenteni, esetleg picivel 400 fölött futtatni. Vga-t meg nem nagyon merem húzni, mert használtan vettem a 79gt-t, már gari sincs rá, parázok, hogy előttem agyonhúzva használta az illető, és nálam adja meg magát. Mondjuk Gigabyte, nem Inno
. Ezt csak azért, mert haveromnak elszállt 1 év után a 6800-as karija, azóta kerüli az Innot. Az ellenpélda meg én vagyok, aki megjárt egy 6600-ast, és egy 76gt-t, mind2ő Inno volt, és nem volt velük bajom. Na mind1.
-
jolti05
őstag
Ez melyik program is?
Engem is érdekel.
A hibára nem nagyon tudok mit mondani. Vannak ilyen és ehhez hasonló, számomra érthetetlen dolgok. Nem tudom hogy müxik, de próbáltad esetleg máshova telepíteni, vagy simán újrarakni. Gondolom igen. 32 v 64 bites Vista? Mert utóbbin nem lepődnék meg
Másnál müxik, vagy csak nálad nem? -
Vincsó
aktív tag
Azt hiszem annó ezzel én is megszívtam
Szóval ne a vizsgára-re menj... hanem a gyakorlásra és ott nem fagy le ,nem tuti hogy ezek a menük vannak de valami hasonló, a gyakorlásnál is ugyanazok a kérdések vannak mint a vizsgában csak azt hiszem más sorrendben vannak a kérdések.......jah és 2 nap gyakorlás után 0 hibapontal mentem át
és mindezt 7 perc alatt
-
-
bpx
őstag
ati catalyst control center miatt csinálja, alt+c bill. kombinációra alapesetben elindul, ha kikapcsolod a hotkeyeket, akkor nem csinál semmit, viszont ugyanúgy nem ír '&' jelet
szvsz a CCC-t szedd le, csak a display drivert tedd fel és az ATT-t (AtiTrayTools)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Akciókamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest