- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DLNA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem látom értelmét élből tagadókat győzködni (fölösleges energia-pocsékolás), ill. most előásni régebbi újságokat. OFF a téma. Aki akar, utánanéz (nem is várom el, hogy bárki csak úgy elhiggye, én sem tettem anno
), akit meg nem érdekel, az elvan úgyis. A ''semmi nyom''-ot illetően meg leírtam, hol kell keresgélni. Részemről ezentúl maradok szigorúan topicon belül, csak a fene nagy biztonságot (illetve a belé vetett hitet) kívántam más szemszögből megmutatni, bármilyen rendszert illetően. Tipikus emberi viselkedésminta kizárni tudatunkból a nekünk nem tetsző dolgokat, aztán arra hivatkozni, hogy nem léteznek.
Remélem, senkinek nem történik a rendszerével semmi baja. Nekem sem történt, csak a lehetőség van ott.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Megújult a PROHARDVER!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DLNA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest