- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
enamessias #10084 üzenetére
Hát már énse, most egy órát pöcsöltem vele...
T
C-ből a \\host és a \\ip és "nincs keresési útvonal"-t ad.(a megosztott mappába is próbáltam belépni)Elöször is mikor bementem a network-be, megtalálta a másik gépet is nagy meglepetésemre, de csatlakozni nem lehetett.
Hibakód: 0x80070035
->google: valahol írták h az IPv6-ot kell kikapcsolni és akkor megy. Nah azóta a network-ben sem jelenik meg, hiába kapcsoltam vissza nem segített semmit.
Azóta már a ott sem látja a másik gépet.Odáig jutottam hogy a net is elment teljesen, pedig minden rendben volt látszólag, most sikerült visszahoznom, az IP helper + offline service visszakapcsolásával.
A helyzet továbbra is ugyanaz, próbálgattam már mindent, routeren keresztül fix ip van mindkét gépnek, munkacsoport ugyanaz, homegroup kikapcsolva. Semmi.
Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest