- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
McKane
senior tag
Üdv.!
Felraktam a 7100-as RC-t..
Minden frankó, minden működik, a language pack is felmászott rá..Azonban, nem tudom hogy ez az RC hibája-e, de ha windows media playerral halgattok valami zenét, és telepitek valamit, jelen esetben a windows live csomagot, szakadozik a hang..
Normális ez? a legujabb realtek driver van fennt, az inteles cuccokat is felraktam amit kiadott a win7-re az intel oldalán. (persze a GMA965-höz valókat)
Valaki tud valamilyen megoldást erre a zenei problémára? Megjegyz.: Vistában nem volt ilyen esetem.Köszi előre is!
Üdv.: McKane
-
RootRulez
félisten
Nagyon ott vagyok
Virtual Boxba feltettem XP-t, arra feltettem msn-t. Ott bejelentkeztem barátnőm msn-jébe, távegítséget kértem magamtól, (a valódi win7es gépen) és a virtuális XP-t a win7 távsegítségével irányítottam
Nem is értem mi értelme, de legalább tudom müxik xd
mod:
Következő lépésben pedig a Virtuális XP-mel fogom távirányítani az igazi Win7em -
Bluegene
addikt
csá
van a winyómon 5 partició
C, D, E, F, G
nos a C-n van a Win7
de az E-n a win7 előző verziója, a G-n pedig egy XP(XP nem bootol, WIN7 béta pedig lejárt a kulcs)
szal hogyan kell biztonsággal kiirtani ezeket? hogy legyen helyem
-
PuMbA
titán
válasz
PowerBuldog #32781 üzenetére
Nem tudsz vele mit csinálni, szerintem próbáld meg az RC-t.
Adam86: Kodek packot nem ajánlok,inkább MPC-HC [link]. Ha mindenképp akarsz feltenni,akkor meg választhatsz akármelyik közül ,hiszen ez a Win7 kodek pack egy iszonyú baromság. Minden kodek pack felmegy rá.
-
Adam86
tag
Melyik a legfrissebb win7 codec pack?
Én a V1.2.3. -at találtam. Van ennél frissebb? -
PuMbA
titán
válasz
PowerBuldog #32779 üzenetére
RC-t tetted fel?
-
PuMbA
titán
válasz
PowerBuldog #32777 üzenetére
XP-vel megy a sleep?
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
Feltettem a Win7-et barátnőm laptopjára, de amikor a "sleep" módból visszatért nem adott képet. Újra kellett indítani. Meg lehet ezt valahogy oldani?
-
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Lehet tudni miért futtatja a chkdsk-t az rc minden második indulásnál? Semmi hibát nem talál...
-
bobsys
veterán
hat ez a radikaltv nem indul el nalam
Itt meg Istvan Cseri beszelget egy sraccal.
Istvanrol azt kell tudni hogy o egy Build Engineer a Microsoftnal, erdekes dolgokat mond
ha nem indul el akkor copy/paste a media playerbe -
BiP
nagyúr
válasz
FRENK1988 #32746 üzenetére
Szerintem nem elavult, csak régebbi.
Mondjuk én is kezdem megszokni az újat, de abból leginkább csak a kereső tetszik.
A folderekben mászkálni nem jó, mert nem lehet átlátni. Ilyen szempontból a régi volt jobb, ott egy kattintásra láttál mindent.
De a kereső nagyon király.bajnokpityu: Mindezt magyarul?
Szerintem valamelyik számot elírtad, mert így nagyon értelmetlen. -
g.gergo
senior tag
Ezt (Forró nap a Magyar Windows 7 jegyében!) láttátok, magyar w7?! Valszeg a ms-os csóka lehet a jobboldali.
-
RootRulez
félisten
válasz
bubu256 #32758 üzenetére
Köszi a mindent kimerítő választ
McKane Én először Karpensky Antivirus-t használtam, mert ők voltak az elsők akik teljesen kompatibilis programot tudtak csinálni a Win7-tel (fent volt a microsoft honlapon) meg voltam vele elégedve, mikor lejárt, feltettem a Nod32 4es változatát, elvileg addigra az is kompatibilis lett Windows 7-tel, Szinte hihetetlen gyorsulást tapasztaltam, Karpensky Antivirus-sal a mappák közötti vándorlások mappába be, abból ki várni kellett (persze nem sokat), nem tünt fel. aegészen addim, míg nodom lett, mert piszok sokat gyorsult a rendszer.
Lehet kicsit megnyújtottam a válasz, tehát a NOD32 Antivirus 4 megy RC alatt, akkor gondolom Smart Security is...
-
FRENK1988
veterán
Olyan előfordulhat hogy az aranykód kikerült? Tehát a 6.1.16385-ös verzsönt meg lehet szerezni? Az akkor egyenlő az RTM-mel igaz?
-
McKane
senior tag
Sziasztok!
Az új NOD32 Antivirus 4 vagy az Eset Smart security 4 tökéletesen fut a Windows 7 build7100 alatt?
Ha nem akkor melyik víruskergető kompatibilis vele, lehetőleg magyar nyelvű..Köszönöm szépen!
-
bubu256
tag
válasz
RootRulez #32757 üzenetére
Beállítások mentésére újra telepítés előtt érdemes használni a Windows Easy Transfer-t. Start menü-ben megtalálod.
[OFF]uTorrentnél érdemes portable modot használni:
Portable, vagyis hordozható mód. Ha ilyen "módban" használjuk a klienst akkor azzal azt érjük el, hogy a beállításait nem a fentebb említett Documents and Settings mappában tárolja, hanem közvetlenül az EXE mellet. Ennek az az előnye, hogy feleslegessé teheti a beállítások kimenekítését, hisz eleve egy "biztos" helyről futtathatjuk a klienst. A funkció " aktiválása" ez esetben is roppant egyszerű, de most is lépésről lépésre leírok minden lépést, hogy senkinek se adódhasson gondja vele.Kezdésnek most is láthatóvá kell tenni a beállításokat tartalmazó mappát, mert attól, hogy "módot váltunk" nem kell mindent újra beállítanunk.
Ezután Hozzunk létre egy mappát ott ahonnan futtatni szeretnénk.
A létrehozott mappába másoljuk be a kliens EXE fájlját és a beállításokat tartalmazó Cocuments and SettingsProfilodApplications Datautorrent mappa tartalmát
Mostantól ebből a mappából indítva már portable módban fog futni a kliens és a beállításait oda fogja menteni ahol "tartózkodik" nem pedig a rendszer meghajtóra.
A fenti okból kifolyólag hasznos ha módosítjuk a kliens parancsikonjait. Ezt legegyszerűbben úgy tehetjük meg ha töröljük a régi parancsikonokat a és helyükre pedig a "Drag'n'Drop" (Fogd is vidd) módszerrel behúzzuk a az új EXE-t.
[/OFF] -
RootRulez
félisten
Hali!!
2 kérdés:
1; PunkBuster úgy fest nálam működik CoD4-el... Két dolgot csináltam vele, melyik miatt müxik? Egyik, hogy XP kompatibilisre állítottam, másik pedig, hogy letöltöttem a PB frissítőt és frissítettem, 32bites RC-m van.2; ha újrahúzom a rendszert elég a Users mappából az enyémet kimásolni, új Windows-nál pedig vissza és akkor megmaradnak az utorrentben a torrentek, msn-ben a szmájlik, egyéni mappák, stb?
-
Ha valaki tudna nekem bővebb infókat szolgáltatni a campus-os dologról, akkor azt megköszönném
Privibe inkább, ne itt offoljunk..
-
PartyShan
aktív tag
válasz
God Vazzeg #32752 üzenetére
Legújabb van és ez a probléma azóta van mióta Win7-re áttértem. Mindegyik driverrel ez volt.Clean install esetén is. Ezért gyanakodom a win 7re hogy valamit nem jól csinál vagy nem tudom.
-
válasz
LordDarkness #32729 üzenetére
Win+P, aztán jobbra vagy balra(nyíl) és enter.
Ha elsőre nem megy, próbálj kettőt lépni jobb vagy bal irányba aztán enter. -
Blue@X
senior tag
válasz
LordDarkness #32748 üzenetére
Talán a Start + P-re gondolsz?
-
LordDarkness
aktív tag
VALAKI MEGTUDJA MONDANI HOGY MELYIK AZ A BILL KOMBINÁCIÓ AMIVEL A HDMI KIMENETRŐL VISSZA LEHET TÉRNI A DVI-I KIMENETRE?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
LordDarkness #32729 üzenetére
Hát, érdekes.. Nekem más tippem nincs. Mondjuk az még lehet, hogy bekapcsolja a HDMI-t..
@$p@rr0w: Nem, ilyen téren már nem módosítgatták a véglegest. De ahogy írták alattam, meg kell szokni az újításokat.
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám.Remélem tud valaki segíteni. (bár eddig mindig egyedi gondjaim voltak amivel más nem találkozott
)
Nos a lényeg.
Adott a Win7 (7232) egy samsung a 656 lcd tv amit ost ideiglenesen monitornak használok. Ez az elsődleges kijelzőm. Van egy 19" lcd monitorom ami rá van kötve a gépre de nem használom.
Amióta a win7-et használom az lcd tvnek a frissítése ha beállítom hogy 60hz legyen leokézom kilépek a beállítások részből visszamegyek és 59hz-re áll vissza. Minden esetben akármit csinálok. Akárhol állítom át. Ugynez van ha filmet akarok nézni és 24hz-re állítom csak akkor 23hz-re rakja automatikusan hiába állítom be a 24-et.
Ez persze nem nagy probléma mert tudom használni a gépet tőle rendesen csak ha MPC-HC -val elindítok egy filmet (ami 23.976 fps-es) és teljes kijelzőre rakom akkor akadozik a kép nem folyamatos. Ha teljes képernyős módban megnyomom az 'o' betűt ami behozza az options-t akkor minden jó lesz utána.
Vista alatt ilyen gondom egyáltalán nem volt ezért gondolom hogy a win7-tel lehet valami bibi ilyen téren. Természetesen friss driver meg egyebek. Ha valaki tud legalább egy kis segítsget adni hogy merre induljek el a probléma megoldásában akkor azt megköszönném.U.I.: a tv a géppel HDMI-n keresztül van összekötve.
-
Pubszon
veterán
Hi all.
Van egy kis gondom.
Win7 7127 X64 magyarítva.
Elindítok 3 call of duty servert dedikálva, és a 4.-re ezt írja ki:
de csak akkor, ha az össz memória igényük átlépi a ~250-300MB-ot, mert ha 2-it indítok MOD-al(ami nagyobb mem igényű) akkor már azok is kiakasztják, MOD nélkül pedig 3 megy el.
Ezen merevlemezen van több mint 10Gb szabad hely és több mint 1.5Gb szabad ramom van.
A lapozófájl ki van kapcsolva, ez lehet a hiba oka? Vagy mit állítsak be, hogy annyit bírjon ameddig tényleg van memória? -
L7wy
őstag
válasz
divergens #32736 üzenetére
1. "aero akkor fagy meg ilyenek" ha media player classicot használsz akkor a beállításokban a kimenetet tedd EVR(Vista/net)re mint [L
tp://efrud.com/images/media.jpg]itt[/L]
2. Nekem a Daemon tools 7264en működik, de installnál a windows kompatibilitási ablakokat dobál, azt ki kell hagyni és kész...Coreavc-t nemtudom
-
divergens
tag
Sziasztok! Feltettem, a legutóbbi win7-et! Szép, jó gyors tetszik!
Két problémám lenne:
1. video lejátszás, ha feltettem K-lite-ot és ha be van kapcsolva az aero akkor fagy meg ilyenek, gondolom kevés neki x1100 memórája..Megoldottam vlc-vel, áttettem directx outputra..
2. Azt olvastam a netem, hogy a legújabb deamon tools már támogatja win 7 de nekem lefagy..ezt jól lenne megoldanom, mert nem tudok addig telepíteni..Köszönöm a válaszokat!
Ja még egy kérdés, hol tudom beállítani, hogy a lejátszó a coreAVC használja mkv lejátszásához!
Köszi
-
mycso
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek
megvan
-
mycso
veterán
A win7 pontos buildját mivel tudom előhívni??? (a winver nem elég)
-
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
LordDarkness #32727 üzenetére
Van rá 1 bill kombináció, ami visszarakja, ha az a gond, de nem tom, hogy mi az, valaki hátha leírja.
Vagy ha tudod, akkor kötsz rá 1 tvt, aztán hátha.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
LordDarkness #32723 üzenetére
Nem lehet, hogy tv-re rakná atival a képet? Volt itt akinek ilyen problémája volt...
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
Kolondrum #32711 üzenetére
Nem most atival telepitetem és be sem jelentkezet egyszer sem a win ha nvidiaval telepitem és utána vga cserélek akkor az első indulásnál feltesz a megfelelő drivert legalábis szerinte az és utánna már csak csökentet módban jelentkezik be a win. nvidiaval viszont tökéletesen működik
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Loco7us #32706 üzenetére
Akkor nem jól csináltad, az a kép nagyobb mint a desktop tekerj oldalra.
vaLAKI PLS HOMÁLYOSÍTSON FEL, H A 7100-a build után is lesz/van ingyen tesztelhető verzió, vagy csak a végleges lesz már pénzért? És mikor jön ki a legelső véglegesnek tekintett változat (országtól függetlenül)? Kiadja a kódját? NEm egészen értem, szóval akkor kapnak egy Win7-et amit csak októberben adhatnak el?
-
L7wy
őstag
Ezt a bugot észrevettétek? A RTM-ben is benne van?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szabogabor10 #32700 üzenetére
Azok kerülnek fekelistára amik úgymond publikussá válnak, szal megosztják másokkal, és tömeges aktiválás történik velük...
-
Thusor
őstag
Helyi vezetékes LAN neten szeretném beállítani az IP címet, illetve a Gateway és elsődleges valamint másodlagos DNS címeket...ezeket hol tudom megtenni a Windows 7-ben?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
válasz
LordDarkness #32710 üzenetére
Egy pillanatra kapcsol ki vagy úgy is marad? Első eset ismerős nagyon is....Jót tesz a monitornak, elektromos szempontból néztem.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek én csak a 7100 win7 64 bit tudtam letölteni és olyan problémám van ha bejelentkezik a win ati vgaval akkor a képernyő kikapcsol nvidiaval meg nem. Valaki tudja a megoldást?
-
válasz
bobsys #32704 üzenetére
Ami biztos, hogy egy év múlva ez a lap már nem lesz meg ezzel a gép felállással, maradnak dolgok, de az alaplap nem.
HW*-re nem sajnálom a pénzt, de SW-re rettenet fukar vagyok, max 1x fizetek sokat, de utána elvárom a végleges támogatást! Ez lehet, hogy kemény de ez van, fórum,nyilvánosság stb így nem mesélek. Próbálok a jó úton maradni, meglátjuk mennyi lesz boltban és döntök melyik utat választom. Minden esetere az RC megy márciusig, addig 1000 féle dolog változhat. Nem félek én attól h kimaradok a win 7-ből.
Én a netre is sajnáltam a zsét mert nem kézzel fogható!HW: minden ami elektromos.
-
bobsys
veterán
válasz
Kolondrum #32695 üzenetére
uj alaplap ara nem borzaszt el? mondjuk egy jobb alaplap gondolom 15-20K korul van
es ha evente cserelsz lapot akkor nem veszel uj ramokat cpu-t, ha nem akkor minek uj alaplap? nem kotekedesbol de ha sokallod a dobozos os arat akkor bizony kompromisszumokat kell kotni es mondjuk csak 3 evente cserelni alaplapot
Aktív témák
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest