Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
divergens
tag
Sziasztok! Feltettem, a legutóbbi win7-et! Szép, jó gyors tetszik!
Két problémám lenne:
1. video lejátszás, ha feltettem K-lite-ot és ha be van kapcsolva az aero akkor fagy meg ilyenek, gondolom kevés neki x1100 memórája..Megoldottam vlc-vel, áttettem directx outputra..
2. Azt olvastam a netem, hogy a legújabb deamon tools már támogatja win 7 de nekem lefagy..ezt jól lenne megoldanom, mert nem tudok addig telepíteni..Köszönöm a válaszokat!
Ja még egy kérdés, hol tudom beállítani, hogy a lejátszó a coreAVC használja mkv lejátszásához!
Köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Black & Decker töltőt keresek
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest