Aktív témák

• v.attis

őstag

Akinek nem megy rendesen az Inteles videokártyája a Win7 alatt, annak talán egy kis segítség lesz ez.
    Találtam valami olyat, hogy nem felel meg a driver digitális aláírása, mivel XP és Vista alatt még működött az XDDM (ami XP-re lett kitalálva, de még Vistával is megy), Viszont a 7-es már WDDM-et kér. Ilyet meg nem csinált még senki. Mármint ilyen drivert.
    Speciel engem ez érint, ezért le is vettem, mert nem fasza így a rendszer, most Vistám van fent csupán. Inkább a laptopokra jellemző ez a VGA kártya az első centrino gépekre.
    Tehát ha a google-ba beírjátok hogy pl "82852/82855 WDDM", akkor kiad néhány fórumot, meg egyéb lehetőséget, de nekem most sehol sincs fent a 7-es így nem tudom őket kipróbálni. Megaztán az angol tudásom sem első osztályú.
    Szóval, ha valaki el tudná nekem magyarázni akár privátba is ezt a dolgot, meg esetleg a megoldását, azt szívesen venném. Szerintem sokan vagyunk akik szeretnénk 7-est használni, de a kártya miatt nem százas a laptopunk. Azért még nem kellene leírni ezeket a gépeket.
    Meg valaki, aki nagyon vágja a témát, azt is kideríthetné, hogy csak ez az oka annak, hogy nem mennek rendesen ezek a VGA kártyák?
    Köszönöm!

Aktív témák