- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Akinek nem megy rendesen az Inteles videokártyája a Win7 alatt, annak talán egy kis segítség lesz ez.
Találtam valami olyat, hogy nem felel meg a driver digitális aláírása, mivel XP és Vista alatt még működött az XDDM (ami XP-re lett kitalálva, de még Vistával is megy), Viszont a 7-es már WDDM-et kér. Ilyet meg nem csinált még senki. Mármint ilyen drivert.
Speciel engem ez érint, ezért le is vettem, mert nem fasza így a rendszer, most Vistám van fent csupán. Inkább a laptopokra jellemző ez a VGA kártya az első centrino gépekre.
Tehát ha a google-ba beírjátok hogy pl "82852/82855 WDDM", akkor kiad néhány fórumot, meg egyéb lehetőséget, de nekem most sehol sincs fent a 7-es így nem tudom őket kipróbálni. Megaztán az angol tudásom sem első osztályú.
Szóval, ha valaki el tudná nekem magyarázni akár privátba is ezt a dolgot, meg esetleg a megoldását, azt szívesen venném. Szerintem sokan vagyunk akik szeretnénk 7-est használni, de a kártya miatt nem százas a laptopunk. Azért még nem kellene leírni ezeket a gépeket.
Meg valaki, aki nagyon vágja a témát, azt is kideríthetné, hogy csak ez az oka annak, hogy nem mennek rendesen ezek a VGA kártyák?
Köszönöm!
Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Packeta
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest