Új hozzászólás Aktív témák
-
donatel
tag
Hali!
Van egy virtuális kis hálózatom vmware workstation-ban, a következők szerint:
1. Fő szerver: Server 2008R2 Core ,amelyre telepítve van: AD, DNS, DHCP
2. Második szerver: Server 2008R2 ,amelyre telepítve van: Fájlszerver, Webszerver
3. Desktop 1: Windows 7 amelyre felraktam a Remote Server Admininstration ToolsA desktopon lévő Kiszolgálókezelővel rácsatlakozom a fő szerverre és az AD users and computers-ben a felhesználónál be szeretném állítani hogy csatlakoztasson fel egy meghajtót a felhasználó nevével amely a második szerver egy mappájára mutat. Ezt a felhasználó Profil fülén meg is tettem:
Meghajtóbetűjel: H Csatlakozott mappa: \\server-2\workers\%username%
A következő hibát írja ki:
A kezdőmappa nem hozható létre a következő okból: A hálózatnév nem találhatóMi lehet a gond?
Korábban azt már megcsináltam, hogy a csoportházidrendben a felhasználók dokumentum mappáját át irányítottam egy users documents nevű mappába (Felhasználó konfigurációja / Windows beállításai / Mappa átirányítás / Dokumentumok -> Tulajdonságok).
Bocsi most vettem érszre hogy nem jó helyre írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Airsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest