Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello!
Gondban vagyok az outlookos naptármegosztás WebDAV-on való beállításával...
1. Adott egy szerver, amin Windows Server 2012 fut, ott leírás szerint a Turn on and off win services-ben bekapcsoltam a webdavot.
2. Ezután az IIS managerben a Default Web Site-hoz hozzáadtam egy Applicationt SharedCalendar néven. Az Edit Permissionsban full controlt adtam mindennek. Aztán a WebDAV authoring rules-ban hozzáadtam egy rule-t, ami ugyancsak read/write/source minden userre minden contentre.Ezzel elvileg meg is van a WebDAV kiszolgáló.
Kliens win8.1es gépen Outlook 2013-ban naptárnál közzététel WebDAV-on -ra mentem és beírtam a http://<servername>/SharedCalendars címet, majd az OK-ra nyomva egyfolytában egy login ablak bukkan elő
"Adja meg a naptárak (<servername>-kiszolgálón való) közzétételéhez kívánt felhasználónevet és jelszavát."
Na és ide beírom azt a jelszót, amivel admin vagyok a serveren, vagy azt amivel admin vagyok a konkrét gépen, és nem jó semmi.... Mégis mit írjak be akkor?
Próbáltam kiguglizni, max annyit találtam, hogy előtte cmd-ben "net use * http://<servername>/SharedCalendars"-t kell beírni, így felcsatolja hálózati meghajtóként, de így sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest