Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Az oprendszer, amivel "birkózók" már a server2019-de nem találtam ilyen topikot, ezért gondoltam itt is tudtok segíteni.
Szóval szeretném, ha RDP-vel el tudná érni több felhasználó is egyerre a szóban forgó szervert. Meg is vásároltam az ehhez szükséges CAL licenszet. Sikerült is aktiválnom, legalább is a "Távoli asztal licenckezelőjében" minden rendben lévőnek tűnik. De amikor indítok egy távoli asztal elérést, akkor "huhog", hogy valami nincs rendben a licenszekkel. Ha elindítom a "Távoli asztali licencelési vizsgálómodult", akkor az azt írja, hogy "Ehhez a távoli asztali munkamenetgazda-kiszolgálóhoz nincs szabad licenc és a Távoli asztali lincencelési vizsgálómodul licencelési problémákat azonosított a távoli asztali munkamenetgazda-kiszolgálón."
Mi lehet a probléma? Tudtok segíteni?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest