Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
válasz
VeryByte
üzenetére
MS-CHAPv2 hitelesítés. IPsec-el nem játszottam.
DMZ-ben is benne az 1.100.
Köszönöm a segítséget de szerintem feladom
Valószínűleg tényleg router baki lesz. Ma már virtualbox-al is újra raktam mindent, helyzet ugyanaz. Belső wifi hálón gond nélkül megy mindenféle kiszolgáló hivatkozással, külső (mobil netről, ismerős digijéről) semmi. Fura mód az RDP rögtön betalál kívülről is szóval... Már kb minden lehetőséget próbáltam, lehet tényleg a routernek nem tetszik a dolog. Azért köszönöm az időtöket
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo IV
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valószínűleg tényleg router baki lesz. Ma már virtualbox-al is újra raktam mindent, helyzet ugyanaz. Belső wifi hálón gond nélkül megy mindenféle kiszolgáló hivatkozással, külső (mobil netről, ismerős digijéről) semmi. Fura mód az RDP rögtön betalál kívülről is szóval... Már kb minden lehetőséget próbáltam, lehet tényleg a routernek nem tetszik a dolog. Azért köszönöm az időtöket