Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
válasz
VeryByte
üzenetére
MS-CHAPv2 hitelesítés. IPsec-el nem játszottam.
DMZ-ben is benne az 1.100.
Köszönöm a segítséget de szerintem feladom
Valószínűleg tényleg router baki lesz. Ma már virtualbox-al is újra raktam mindent, helyzet ugyanaz. Belső wifi hálón gond nélkül megy mindenféle kiszolgáló hivatkozással, külső (mobil netről, ismerős digijéről) semmi. Fura mód az RDP rögtön betalál kívülről is szóval... Már kb minden lehetőséget próbáltam, lehet tényleg a routernek nem tetszik a dolog. Azért köszönöm az időtöket
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valószínűleg tényleg router baki lesz. Ma már virtualbox-al is újra raktam mindent, helyzet ugyanaz. Belső wifi hálón gond nélkül megy mindenféle kiszolgáló hivatkozással, külső (mobil netről, ismerős digijéről) semmi. Fura mód az RDP rögtön betalál kívülről is szóval... Már kb minden lehetőséget próbáltam, lehet tényleg a routernek nem tetszik a dolog. Azért köszönöm az időtöket