Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Régóta küzdök az alábbi problémával.
A munkahelyemen Windows Server 2012 R2 szerverek vannak, telepítve van rájuk a WSUS(Windows Server Update Services). A szerverek főként Windows 10 Education x64 rendszerű gépekre szolgáltatnak frissítéseket. A félévenkénti funkciófrissítések azonban eddig nem akartak települni. A kliensgépeken megjelent a Windows Update-ben a WSUS szerver által küldött funkciófrissítés, azonban egyik gép sem tudta letölteni. A problémát az okozta, hogy a WSUS-t kiszolgáló IIS webszerveren a *.esd típusú fájlokat "engedélyezni" kellett.
Itt találtam meg a megoldást, a harmadik lépésben: [link]
Ezután az IIS manageren belül nyomtam egy újraindítást a webszerverre (nem teljes gép újraindítás!) és már minden gép le tudja tölteni a szerverről pl.: a 1809-es frissítést és telepíti is. Hetekig nyomoztam a megoldást, mire megtaláltam. Aki hasonló problémával szenved, hátha hasznát veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest