Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD FX
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
kb 2 órája állt a "server", mármint a boot és login utáni állapotban, úgy hogy semmi nem indul el, de totalcommander és task manager működött.
közben másik gépen matatok a backuppal, egyszer csak elkezd tekerni a server.
ránézek, elindult amire korábban kattintottam, és látszólag magához tért.
event log tele van mindenfélével, volt valami service amire írta hogy várhatóan legalább 16 perc mire elindul, de lehet hogy több, és itt szakadt meg 2 órára minden.... (ms exchange system attendant)fura.
toltam egy rebootot, és meglássuk.
csökkentett módban elindult, de nem sikerült belépni, 5letem sincs milyen user/jelszó páros kéne domain nélkül...
legutóbbi konfigot megnézem, ha reboot után megint szar
-
WiZARD
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
get data back-kel megvan, és sértetlennek tűnik az egész.
bár a gyökérben lett egy csomó fura könyvtár - [0037F5] és hasonlók, és 1-1 file, pl az adatbázis file is itt van, nem pedig a helyén.5letem sincs, hogy állítsak ebből vissza egy full vinyót, hogy minden a helyén legyen.
-
WiZARD
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
mindjárt megpróbálom azt...
a lényegi cucc (sql adatbázis) látszólag megvan, de szeretném megúszni az egész újratelepítését....
azt se értem hogy az eredeti vinyón lévő cuccal mi történt
bebootol, be is tudok lépni (másolaton próbálkozok) de mintha nem indulna el minden processz, és elindítani se nagyon tudok rajta semmit. aztán shutdown is müxik, és ki is kapcsol, bár qrvalassan.
próbálok egy event logot varázsolni. -
WiZARD
veterán
sziasztok
kellene egy kis segítség, elég nagy bajban vagyok.
volt egy windows sbs 2008, amiben kinőttük a vinyót. gondoltam semmi gond, copy nagyobbra. hiren cuccaival próbáltam, de klónozás után nem indult az új vinyón a rendszer.
gondoltam akkor bedugom én gépembe a vinyókat, és ott megcsinálom valami wines programmal. asszem itt lehetett a hiba (egyszer megpróbált a server vinyójáról bootolni a gépem, persze egyből kékhalál).
végül sikerült átmásolni, be is bootolt, de vmi nem stimmelt, és az eredeti vinyóval se megy már rendesen.
gondoltam semmi baj, ott a full backup, restore, és mehet.beteszem win install lemezt, bebootolok. restore, kiválasztom az image file-t. elindul, egyszer csak katasztrofális hiba 0x8000ffff és ennyi. többször próbáltam, mindig ez a vége.
hogy tudom kinyerni a backupból a lényeget? vagy ellenőrizni, ilyesmi? milyen programmal lehet egyáltalán hozzáférni?
(windows beépített backup cucca)thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest