Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED TV topic
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Pc beárazás segítség.
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Hát szerintem, ha egy 3TB-os merevlemezen dynamic MBR alapú partíciót használunk, akkor is csak 2TB-ot fog látni a 2008 server a hdd-ből.
Én legalábbis úgy tudom, hogy dynamic MBR alapú partíció csak akkor mehet 2TB fölé, ha spanned vagy RAID-0 vagy RAID-5 kötetet használunk, de itt is vannak megszorítások. A lényeg, hogy MBR alapú partíció lemezenként maximum 2TB lehet.Az igaz, hogy 3TB-os merevlemez még nem jelent meg, de ha jól tudom idén már kapható lesz. Na nem mintha ilyet akarnék venni, de azért jó tudni, hogy meddig ér a takaró.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest